Merhaba pc de masaüstüne gidince fare tıklamıyor

Reaksiyon skoru
2
Merhaba pc de herhangi bir uygulamadayken masaüstüne geldğimde mouse çalışmıyor sadece ekranın sol üst köşesinde çalışıyor tekrar uygulamayı açıp tekrar masaütüne geldiğimde çalışıyor mouse bunun sorunu nedir acaba yardımcı olacak biri varmı

Görev Yöneticisi'ni aç.Windows Gezgini Yeniden Başlat de. Masaüstü kendine gelir. Tekrarlarsa NVIDIA App veya Discord ayarlarından oyun İçi Yer Paylaşımını kapat.

Uygulama veya oyun ALT+TAB uygun bir formatta çalışmıyor olabilir. Genellikle oyunlarda Borderless Fullscreen ALT+TAB için uygundur. Bu tarz sorunu CS 1.6'da bazen yaşayabiliyorum. Atıyorum öldüm aşağı aldım bir şeyler ile uğraşıyorum, el başlayınca oyun kendini öne atmaya çalışıyor. Bu yüzden de fareyi sol üstte atıyor. En azından benim anladığım pencere küçültmede sol üst tarafın bir işlevi var.

Neyse oyun ise Borderless Fullscreen veya çok eski bir oyun ise pencere modunda kullanmayı deneyebilirsin. Keza uygulamalarda da aynı şekilde tam ekran seçeneği varsa pencereli moda alabilirsin.

Uygulama veya oyun ALT+TAB uygun bir formatta çalışmıyor olabilir. Genellikle oyunlarda Borderless Fullscreen ALT+TAB için uygundur. Bu tarz sorunu CS 1.6'da bazen yaşayabiliyorum. Atıyorum öldüm aşağı aldım bir şeyler ile uğraşıyorum, el başlayınca oyun kendini öne atmaya çalışıyor. Bu yüzden de fareyi sol üstte atıyor. En azından benim anladığım pencere küçültmede sol üst tarafın bir işlevi var.

Neyse oyun ise Borderless Fullscreen veya çok eski bir oyun ise pencere modunda kullanmayı deneyebilirsin. Keza uygulamalarda da aynı şekilde tam ekran seçeneği varsa pencereli moda alabilirsin.
bütün uygulamarda aynı şey oluyor küçük pencere yapıp kullanıyorum mesela küçük penceredeyken uygulama masaüstüne tıklayınca fare gidiyor hiçbiryere tıklanmıyor fareyle

Geri