Market'ten alınabilecek en iyi diş macunu ve fırçası?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
591
Selamlar konu başlıkta ki gibi alınabilecek en iyi marka nedir diş fırçası ve diş macunu tarafında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Diş macunlarının hepsi aynı. Marka farklı sadece. Diş fırçası olarak da şarjlı diş fırçası almanı öneririm.

Şöyle diyeyim: Klinik yöntemler olmadan dişler beyazlamıyor. Marketlerdeki neredeyse tüm diş macunlarını denedim, diş beyazlatma bantları aldım, misvak kullandım; yine de beyazlamıyor. Son olarak aşağıdaki diş macununu alacağım. O da beyazlatmazsa, klinik olarak diş beyazlatma işlemi yaptıracağım
.

Şöyle diyeyim: Klinik yöntemler olmadan dişler beyazlamıyor. Marketlerdeki neredeyse tüm diş macunlarını denedim, diş beyazlatma bantları aldım, misvak kullandım; yine de beyazlamıyor. Son olarak aşağıdaki diş macununu alacağım. O da beyazlatmazsa, klinik olarak diş beyazlatma işlemi yaptıracağım
.
Ben diş beyazlatma istemiyorum hocam sadece marka olarak daha sağlam güvenilir hangisi onu öğrenmeye çalışıyorum.
Diş macunlarının hepsi aynı. Marka farklı sadece. Diş fırçası olarak da şarjlı diş fırçası almanı öneririm.
Geçici olarak düz diş fırçası lazım hocam daha sonra şarjlı diş fırçasına geçerim.

Paradontax bence. Üç harflilerden veya diğer zincirlerde satılan markalardan hiçbirinde mantıklı bir içeriğe rastlamadım. Diş macununun içinde tatlandırıcı var. Bana saçma geliyor.

Selamlar konu başlıkta ki gibi alınabilecek en iyi marka nedir diş fırçası ve diş macunu tarafında yardımcı olursanız çok sevinirim.
macunlar hiç fark etmiyor ama alacak isen florürlü olmasına dikkat et bide merdiven altı alma ben sensodyne öneriyorum dişlerim hassas olduğu için. Bide ağzımda dolgu kanal derken ultra yumuşak diş fırçası kullanıyorum oral b diş fırçası alabilirsin. Bide elektrikli fırça var onunla ise sağlam dişlerimi temizliyorum bide diş ipi kullanıyorum kaplamayı temizlemek için.

Geri