peki 6 kişi için 4gb ram yeterli midir?kendin ayarlıyorsun online mode diye bir ayar var onu false yapıp orijinal olmayan hesapların girmesine izin veriyorsun
yeter 3te yeterde 4 daha iyi eklenti falan kurarsan lazım olurpeki 6 kişi için 4gb ram yeterli midir?
İstediğin şekilde ayarlayabilirsin. Sana bağlı olan bişey. 6 kişi için 4gb yeter plugin yüklersen 6gb dan başlaman gerek pllere göre.
teşekkürler. 5gb paket aldımyeter 3te yeterde 4 daha iyi eklenti falan kurarsan lazım olur
hoca naptın 4 yeter dedik hayırlı olsun zenginiz galibateşekkürler. 5gb paket aldım
Bende almayı düşündüm biraz pahalı geldi. Eğer herkesde pre olsaydı java realms aylık 25tl fiyatı var. Tabi plugin falan yok ama sürekli açık ve ucuzteşekkürler. 5gb paket aldım
hocam aldım da devamını nasıl yapacağım? anlatırmısınız?hoca naptın 4 yeter dedik hayırlı olsun zenginiz galiba
ekran görüntüsü atman lazım ben bilemem burdan tahmin edememhocam aldım da devamını nasıl yapacağım? anlatırmısınız?
böyle bir ekran var.ekran görüntüsü atman lazım ben bilemem burdan tahmin edemem
hacı bana dcden ekran paylaşsana böyle olmaz bu işböyle bir ekran var.