Bilgisayar toplarken fikirlerinize ihtiyacım var

mfatihtnc

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek babayiğit ya :)

Arkadaşlar selamun aleyküm iyi forumlar. Bilgisayar topluyorum şuan aldığım parçalar

SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart

AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

Deep Cool Deepcool 750W PN750D 80+ Gold Atx 3.1 Pcı-E 5.1 Gen5 Güç Kaynağı

Ne diyorsunuz ?

Bütçeni bilmiyorum ama gayet iyi, herhangi sorun yok bileşenlerinde, muhtemelen de bütçeye göre f/p parçalar seçerek gidiyosun.
Güç kaynağın yeter ama belki daha sonra farklı parçalar ekleyip ya da yükseltirsen diye 850W'da alabilirdin ama bu sistemle sorun yaşayacağını sanmam.

Linkler açılmadı bende fiyatlarını yazabilirmisin bir de ne için alıyorsun bütçen ne

Linkler açılmadı bende fiyatlarını yazabilirmisin bir de ne için alıyorsun bütçen ne
Hocam fiyatlar : ekran kartı 18700 . PSU 3500. İşlemci 12300. Anakart 5.5k
Post automatically merged:

Bütçe 60 70k civarı . Oyun oynayıp gündelik işler için uzun ömürlü güzel bişe olsun dedim kalanlar : SSD RAM bide kasa diğer her şeyim var

Bütçeni bilmiyorum ama gayet iyi, herhangi sorun yok bileşenlerinde, muhtemelen de bütçeye göre f/p parçalar seçerek gidiyosun.
Güç kaynağın yeter ama belki daha sonra farklı parçalar ekleyip ya da yükseltirsen diye 850W'da alabilirdin ama bu sistemle sorun yaşayacağını sanmam.
Hocam teşekkür ederim öncelikle yaptığın yorumun için. F/P güzel bi sistem dizmeye çalışıyorum sizinde dediğiniz gibi . PSU için 750W neyime yetmez ya :D . teşekkür ederim tekrardan

Hocam fiyatlar : ekran kartı 18700 . PSU 3500. İşlemci 12300. Anakart 5.5k

Bütçe 60 70k civarı . Oyun oynayıp gündelik işler için uzun ömürlü güzel bişe olsun dedim kalanlar : SSD RAM bide kasa diğer her şeyim var

Hocam teşekkür ederim öncelikle yaptığın yorumun için. F/P güzel bi sistem dizmeye çalışıyorum sizinde dediğiniz gibi . PSU için 750W neyime yetmez ya :D . teşekkür ederim tekrardan
Maalesef sıkıntı RAM ve SSD fiyatlarının uçmuş olması, bi' kaç ay önce alıp kenara koyabilseydin, çok daha rahat ederdin ama sağlık olsun. İşlemci, ekran kartı günlük ve oyun olarak da işini her türlü görür.

Maalesef sıkıntı RAM ve SSD fiyatlarının uçmuş olması, bi' kaç ay önce alıp kenara koyabilseydin, çok daha rahat ederdin ama sağlık olsun. İşlemci, ekran kartı günlük ve oyun olarak da işini her türlü görür.
Vallahi öyle. Anlık bi kararla toplamaya başladım. Zurnanın zort dediği yere gelmek çok üzücü oldu benim için xdd. Halledicez bir şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,199
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri