Dokular ve gölgelerin geç yükleme sorunu

Reaksiyon skoru
304
ılerdekı arabalar ben yaklastıkca kayboluyorlar dokular falan gec yuklenıyor the last of us part 1 de denedim onda boyle bır sorun yok gec yuklenme sorunu yok oyundan kaynaklı oldugnu dusunuyorum baska kımlerde var ya da kım bu sorunu yasayıp nasıl cozdu merak edıyorum aynı sorun forest rv there yet dyıng lıght 2 rdr 2 de aynı sorun var ne yapacagım

Son düzenleme:
ılerdekı arabalar ben yaklastıkca kayboluyorlar dokular falan gec yuklenıyor the last of us part 1 de denedim onda boyle bır sorun yok gec yuklenme sorunu yok oyundan kaynaklı oldugnu dusunuyorum baska kımlerde var ya da kım bu sorunu yasayıp nasıl cozdu merak edıyorum

6700 XT kullanırken bende geç doku yüklenmesine denk geldim anormal bir durum yok bence

sadece bu oyunda var baska hıcbır oyunda yok suankı sıstemınde de varmı aynı sey
Önceden 6700 XT kullanırken vardı şuan 3080 kullanıyorum geçen ay 5070 kullanıyordum iki Nvidia karttada böyle problem görmedim ama 6700XT de vardı. 9070 XT ilede oynadım ama böyle bir problem yaşamadım.

aynı sorun forest da da var

ılerdekı arabalar ben yaklastıkca kayboluyorlar dokular falan gec yuklenıyor the last of us part 1 de denedim onda boyle bır sorun yok gec yuklenme sorunu yok oyundan kaynaklı oldugnu dusunuyorum baska kımlerde var ya da kım bu sorunu yasayıp nasıl cozdu merak edıyorum

Bende amd kullanıyorum yaşamadım böyle bir şey ama silip yüklemeyi deneyin bence olmazsa AMD ye bug report yapın düzeltirler zaten.

rv tjeere yet oyununda da aynı sorun var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende amd kullanıyorum yaşamadım böyle bir şey ama silip yüklemeyi deneyin bence olmazsa AMD ye bug report yapın düzeltirler zaten.
bende de önceden böyle bi sorun yoktu hangı parcadan olabılıecegnı arastıyorum

bilen yok herhalde

yükseltme hakkım bıtıı

Son düzenleme:
bilen kimse yokmu hangi parçadan dolayı boyle olmus olabılır

bilen hiç mi kimse yok ?

ılerdekı arabalar ben yaklastıkca kayboluyorlar dokular falan gec yuklenıyor the last of us part 1 de denedim onda boyle bır sorun yok gec yuklenme sorunu yok oyundan kaynaklı oldugnu dusunuyorum baska kımlerde var ya da kım bu sorunu yasayıp nasıl cozdu merak edıyorum aynı sorun forest rv there yet dyıng lıght 2 rdr 2 de aynı sorun var ne yapacagım

Bende rx 9060 xt ile gta 5 de yaşıyorum aynı sorunu beni rahatsız etmiyor

Bende rx 9060 xt ile gta 5 de yaşıyorum aynı sorunu beni rahatsız etmiyor
hocam ben her acık dunya oyununda yasıyorum nerdeyse

denediğim çözüm yolları expo acıp kapatmak drıver sıl yukle yapmak kayıt defterınden bazı ayarı degıstırmek bırısı rehber hazırlamıstı 2 farklı onları denedım suan formatladım sorun yasadıgfım oyunları yukleyıp deneyecegım tekrar

6700 XT kullanırken bende geç doku yüklenmesine denk geldim anormal bir durum yok bence
nvidia gecmek tek cozum mu?

Son düzenleme:
hocam ben her acık dunya oyununda yasıyorum nerdeyse

denediğim çözüm yolları expo acıp kapatmak drıver sıl yukle yapmak kayıt defterınden bazı ayarı degıstırmek bırısı rehber hazırlamıstı 2 farklı onları denedım suan formatladım sorun yasadıgfım oyunları yukleyıp deneyecegım tekrar

nvidia gecmek tek cozum mu?
Nvdia geçmek çözüm değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin