yuh naptın cok pahalı
55k bandına alman lazım su ozellıkte sıstemı sıvı sogutucu para israfı ondan kat kat ucuza alcagın hava sogutma 200 yıl sorunsuz kullandırıryuh naptın cok pahalı
seçeneklerde düzgün soğutucu yok, olsa hava soğutucu alcaktım. segotep var en uygun sıvı soğutma, biraz kaliteli olsun desen msi mag var ama lian li ile arasında 350tl var. segotep alacağıma 2k koyar lian li alırım diye düşündüm değmez mi ki hocam?. sistemi de akakçeden en ucuz toplayınca zaten aynı fiyata denk geliyor. piyasanın kendi yüksek. diğer sitelerden de benzer şeyler yaptım en fp bu çıktı :/yuh naptın cok pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
55k bandına alman lazım su ozellıkte sıstemı sıvı sogutucu para israfı ondan kat kat ucuza alcagın hava sogutma 200 yıl sorunsuz kullandırır
yok hocam 9060 16gb 20k 7800x3d 15k 35k yaptı ram 10k ssd 5k desen 50 yaptı kasa psu 5k 55 yaptı 2k hava sogutma 57 5k anakart 62k yaptı burda HERTURLU phalıseçeneklerde
seçeneklerde düzgün soğutucu yok, olsa hava soğutucu alcaktım. segotep var en uygun sıvı soğutma, biraz kaliteli olsun desen msi mag var ama lian li ile arasında 350tl var. segotep alacağıma 2k koyar lian li alırım diye düşündüm değmez mi ki hocam?. sistemi de akakçeden en ucuz toplayınca zaten aynı fiyata denk geliyor. piyasanın kendi yüksek. diğer sitelerden de benzer şeyler yaptım en fp bu çıktı :/
Sağolasın hocam bakayım az dahayok hocam 9060 16gb 20k 7800x3d 15k 35k yaptı ram 10k ssd 5k desen 50 yaptı kasa psu 5k 55 yaptı 2k hava sogutma 57 5k anakart 62k yaptı burda HERTURLU phalı
yakın zamanda almaya calıs ekran kartları katlayacakSağolasın hocam bakayım az daha