Çene Secdesi Kuran Mucizeleri 15

Önceki konuya baktım, açıkçası tek bir kanıt bile koyamamışsın. Bence kardeşim, biraz ego kasmaya çalışıyorsun. Bir şeye inanıyorsan, önce elinde bir kanıt olmalı; özellikle de önceki gönderide yaptığın ilginç yorumlardan sonra. Senin sorunun bence gönderiyle ilgili değil direkt zoruna giden daha derin şeyler var bunu anlamak için psikiyatri olmaya gerek yok
teşekkür ederim amacı bu zaten

amacım millete senin yalan yanlış bilgi vermenin karşısını almaktır.

İkincil olarak
11 dakika önce foruma üye olan diğer kişinin bu tartışdığımız konuları izlemesi ve bana agresif cevap vermesi seni komik duruma düşürüyor beni değil.

Dümenler çeviriyorsun ama bu dümenleri sadece forum üzerinde değil Kuran Kitab'ında da çeviriyorsun

+ Bilimsel kanıt ismiyle olmayan şeyleri doğal süreçmiş gibi kaleme veriyorsun.

amacım millete yalan yanlış bilgi vermenin karşısını almaktır.

İkincil olarak
11 dakika önce foruma üye olan diğer kişinin bu tartışdığımız konuları izlemesi ve bana agresif cevap vermesi seni komik duruma düşürüyor beni değil.

Dümenler çeviriyorsun ama bu dümenleri sadece forum üzerinde değil Kuran Kitab'ında da çeviriyorsun

+ Bilimsel kanıt ismiyle olmayan şeyleri doğal süreçmiş gibi kaleme veriyorsun.
Arkadaş burada bilimsel kanıt sunmuş ama onu reddediyorsunuz. Bunu çürütecek bir kanıtınız var mı?

Arkadaş burada bilimsel kanıt sunmuş ama onu reddediyorsunuz. Bunu çürütecek bir kanıtınız var mı?
Resimli bir küçük taş parça bulunmuş.

Neye secde ettiği bilinmiyor resimdekinin.
Firavun da olabilir, Bir mısır tanrısının önünde secdeye gittiğide olabilir. Çünkü resim tam değil.

Secdeye giden adamın yanında ayaküstü duran adamın ayaklarının resimi var.

Diğer neyi anlatiyim?

Eee çenelerini yere yapıştırdılarsa yapıştırdılar?

Eski bir olayın eski bir kitapta yazılı olması kadar normal bir şey olamaz herhalde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ayetin genel olarak çevirisi Çeneleriyle secdeye gittiği yazılmıyor.

Gitsin bir daha okusun Kuran'ı

Fındık kabuğunu dolduramayacak beyinlere anlatmaya çalışıp değerli vaktini harcamamanı öneriyorum. Biliyorsun ki İslam'ın tebliğ mantığında muhataba göre hareket etmek gerekiyor. Algı problemi olanlar muaf, anlamak istemeyenler de kendi haline bırakılıyor. Son model Ferrari ile patates tarlasında hız denemesi yapıyorsun. Araba harika, motorun sesi muazzam ama zemin müsait değil. Tam olarak demek istediğim senin bu anlattıklarını algılayabilmesi için karşı tarafa önce bir RAM takviyesi lazım, çocuğun mevcut beyin kapasitesi sadece 'nefes al' komutunu çalıştırmaya yetiyor.

Fındık kabuğunu dolduramayacak beyinlere anlatmaya çalışıp değerli vaktini harcamamanı öneriyorum. Biliyorsun ki İslam'ın tebliğ mantığında muhataba göre hareket etmek gerekiyor. Algı problemi olanlar muaf, anlamak istemeyenler de kendi haline bırakılıyor. Son model Ferrari ile patates tarlasında hız denemesi yapıyorsun. Araba harika, motorun sesi muazzam ama zemin müsait değil. Tam olarak demek istediğim senin bu anlattıklarını algılayabilmesi için karşı tarafa önce bir RAM takviyesi lazım, çocuğun mevcut beyin kapasitesi sadece 'nefes al' komutunu çalıştırmaya yetiyor.
teşekkür ederim dostum
sorun şu ki okuduğunu dahi anlamıyor yazıda bile nefertiti yazıyor ama adam ayak görünüyor yazmış garipliğe bak. şimdi bu rosetta taşındaki mucizeyede aynı numarayı çeker spama düşmemek için günde 1-2 paylaşımdan fazla yapamıyorum
ama bu şahısın amacı ne öğrenmek nede sorgulamak açıkcası türünün ilk örneği
hedeflediğim kitleler zaten ateist değil bunlar gönderime damlıyor aslında ben çocukların bir şey öğrenmesini ve bu hastalığa yakalanmaması amacıyla paylaşıyorum

Resimli bir küçük taş parça bulunmuş.

Neye secde ettiği bilinmiyor resimdekinin.
Firavun da olabilir, Bir mısır tanrısının önünde secdeye gittiğide olabilir. Çünkü resim tam değil.

Secdeye giden adamın yanında ayaküstü duran adamın ayaklarının resimi var.

Diğer neyi anlatiyim?

Eee çenelerini yere yapıştırdılarsa yapıştırdılar?

Eski bir olayın eski bir kitapta yazılı olması kadar normal bir şey olamaz herhalde?
Resme dikkatle bakarsanız adamın secde ederken çenesinin yere değdiğini görürsünüz,tabi size anlatamıyorum,ne desem reddediyorsunuz,onu inkar ediyorsunuz,ne yapmamı bekliyorsunuz?

Anlamak istemeyenler değil.
Yanlış anlatılanlar.
Kuran'ı değiştirip bilimsel kanıt gibi sunanlar demeliydin.

teşekkür ederim dostum
sorun şu ki okuduğunu dahi anlamıyor yazıda bile nefertiti yazıyor ama adam ayak görünüyor yazmış garipliğe bak. şimdi bu rosetta taşındaki mucizeyede aynı numarayı çeker spama düşmemek için günde 1-2 paylaşımdan fazla yapamıyorum
Samimi bir şekilde okudum çocuğun yazdıklarını. Gerçekten değmez. Kafa tası boş bir oda gibi ne söylesen yankı yapıp sana geri döner. Bilgi içeride tutunacak bir beyin hücresi dahi bulamadığı için hemen dışarı kaçıyor, bak keyfine

teşekkür ederim dostum
hedeflediğim kitleler zaten ateist değil bunlar gönderime damlıyor aslında ben çocukların bir şey öğrenmesini ve bu hastalığa yakalanmaması amacıyla paylaşıyorum
Neyinle teşekkür ediyorsun?
Yanlış bilgi verdiğin için mi? Yanlış çeviri yaptığın için mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resme dikkatle bakarsanız adamın secde ederken çenesinin yere değdiğini görürsünüz,tabi size anlatamıyorum,ne desem reddediyorsunuz,onu inkar ediyorsunuz,ne yapmamı bekliyorsunuz?
Hahahhdhshsh
Cevabımda bile ne yazdığımı anlayamadın. Hadi işinize kardeşim.

1768154815458.webp

Anlamak istemeyenler değil.
Yanlış anlatılanlar.
Kuran'ı değiştirip bilimsel kanıt gibi sunanlar demeliydin.
Kuran'ı biz değiştirmiyoruz hocam,secde etmek Kuran'ı Kerim'de var mı var, arkadaşın attığı Mısır tabletinde secde ediyor mu ediyor, daha ne yapalım,biz burada bilimsel kanıtlar, doğru bilgiler sunuyoruz ama siz dediğim gibi reddediyorsunuz. Biz size Müslüman olun demiyoruz sadece dinimizi rahat bırakın bu kadar basit, Evrim Ağacı mesela hiçbir dine inanmıyor ama tutup da "Ya bunların dinine saldırayım" falan demiyor. Neyse yazacaklarım bu kadar, umarım biz Müslümanları anlarsınız.

Samimi bir şekilde okudum çocuğun yazdıklarını. Gerçekten değmez. Kafa tası boş bir oda gibi ne söylesen yankı yapıp sana geri döner. Bilgi içeride tutunacak bir beyin hücresi dahi bulamadığı için hemen dışarı kaçıyor, bak keyfine
Eskiden Sahte peygamberler vardı bildiğin üzere. Kuranda da geçiyor bu olay.
Bu öğüt verdiğin adam sahte müsülmanın en büyüğüdür emin olabilirsin.

Sana gelince, konu üzerinde tartışamıyorsun bile. Adamın çevirisinin yalan yanlış olduğunu niye söylemiyorsun? İşine mi gelmiyor?

Geri