Cloud 3 Ses Ayar Önerisi

Reaksiyon skoru
31
merhaba arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık siparişi verdim yarın elime ulaşıyor fakat bi çok forumda gördümki ses ayarlarını yapmadan kulaklığın mikrofon ve hoparlör ayarlarını kötülüyorlar genellikle valorant cs go gibi fps oyunları oynuyorum ayarlarını nerden nasıl yapabilirim ve en iyi ayarlar sizce nelerdir

merhaba arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık siparişi verdim yarın elime ulaşıyor fakat bi çok forumda gördümki ses ayarlarını yapmadan kulaklığın mikrofon ve hoparlör ayarlarını kötülüyorlar genellikle valorant cs go gibi fps oyunları oynuyorum ayarlarını nerden nasıl yapabilirim ve en iyi ayarlar sizce nelerdir
Değişiyor bence hocam bende de var hiç ayar bile yapmadım sorun da yaşamadım

Forumdaki bi kaç konuya baktım sürekli ses konusunda muzdarip olduklarından bahsediyorlardı

Forumdaki bi kaç konuya baktım sürekli ses konusunda muzdarip olduklarından bahsediyorlardı
Anakarttan anakarta değişiyor kendi ses kartıyla taksan bile dolby yada soundfx gerektirebiliyor bazen

dolby alman lazım microsoft storeda var ayarsız kötü harbi sesi

Geldiğinde
şunları yaparsın ve kendine göre eq ayarı çekersin tamamdır.

şimdi kulaklığım geldi fakat ses ayarları çok kötü fps oyunları için ses ayarı atabilecek varmıdır ngenuıty indirdim

NGENUITY'deki dts x. Spatial Sound kapalı olsun. CS dışında açtığım oluyor, biraz yankı ekliyor ama şarkı dinlerken falan sesler dolu dolu geliyor, sen deneyip kendine göre ayarla ama dediğim gibi CS oynarken kapalı olsun. Özellikle Uzamsal Ses kapalı kullanmanı öneririm, müzik dinlerken güzel olsa da sesi bir tık boğuklaştırıyor, asla ses kasılmıyor bu açıkken.

Ekler

• 1768029191809.webp
    1768029191809.webp
    8.2 KB · Hit: 20
gerek yok anlatıyım size. Hyperx NGENUITY programını indirin. Beta olanını asla indirmiyosunuz normal programı indiriyorsunuz. Program üzerinden asla DTS ayarını açmayın. Daha sonrasında ayarlara geldiğinizde size 2 adet EQ ayarı önereceğim. Burda göreceğiniz ayarları aşağı yukarı benzer yaptığınızda sorun cıkmayacak. Günlük olarak yazdığım EQ ayarını müzik film izlerken gündelik hayatınızda kullanabilirsiniz. Çok memnun kalıcaksınız. Bunun dışında İkinci atacağım Oyun EQ ayarınıda oyun oynarken ses kasmak için kullanabilirsiniz. Bu yaptığım ayarları yaptıktan sonra micrsoft stordan DTS Soundunbound uygulamasını indireceksiniz. Programı indirdiğinizde DTS Headphone X kısmına geldiğinizde otomatik lisanslanacak. Eğer lisanslanmazsa yukardaki 3 çizgiden aktif edebilirsiniz. Daha sonrasında burda DTS i aktifleştirip configure kısmında balans ayarına getirin. Daha sonrasında kulaklığın uzamsal ses kısmından DTS yi seçeceksiniz. Ek olarak windows ses ayarlarından kulaklığın gelişmiş kısmından 24 bit 48000 hz yapmayıda unutmayın. her şey bu kadar. Kulaklık her anlama çok tatmin edici bi kulaklık. İade etmenizi gerektiricek bi durum yok. Doğru yönlendireni bulamamışsınız. Dediklerimi deneyin sonra teşekkür edersiniz. Şunu da yazmam lazım herkes aynı hatayı yapıyo çok ilginç geliyo banada. Youtubdan müzik dinleyip kulaklığın kalitesini sorgulayanlar oluyor. Aynı kulaklığı birde Apple Music gibi en iyi ayarlarda veren bir platformda dinlediğinizde kulaklığınızın asıl performansını o şekilde görüceksiniz. Ama dediğim gibi günlük EQ ayarından memnun kalmazsanız piyasadaki birçok kulaklıktan memnun kalacağınızı düşünmüyorum.. Ha bu dediklerimde sizi kesmezse size başka bir method daha yollayım. Ama bu ayarlar sizi memnun etmezse zaten bundan da memnun kalmıycaksınz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdığım yoruma gidip aşağıdaki ekleri kontrol edin. Daha iyi bir anlatım olduğunu sanmıyorum. 3s için yaptım ama aynılarını kendiniz içinde yapabilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdığım yoruma gidip aşağıdaki ekleri kontrol edin. Daha iyi bir anlatım olduğunu sanmıyorum. 3s için yaptım ama aynılarını kendiniz içinde yapabilirsiniz.
peki ordaki equalizer ayarlarındaki rakamları iletebilirmisiniz orda yazmamışsınız

Değişiyor bence hocam bende de var hiç ayar bile yapmadım sorun da yaşamadım
Anakarttan anakarta değişiyor kendi ses kartıyla taksan bile dolby yada soundfx gerektirebiliyor bazen
dolby alman lazım microsoft storeda var ayarsız kötü harbi sesi
Geldiğinde
şunları yaparsın ve kendine göre eq ayarı çekersin tamamdır.
mikrofonu iyi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri