jitter ölçeden bir siteden speedtest yapsana eğer jitter değerin 0 1 arasında değilse internet servis sağlayıcın ile görüşCS'de şöyle bir sorunum var. Oyundan fena soğutuyor. Çözümü nedir?
jitter 5 yazıyor.jitter ölçeden bir siteden speedtest yapsana eğer jitter değerin 0 1 arasında değilse internet servis sağlayıcın ile görüş
100 mbps internetim var. Sadece cs de böyle oluyor diğer oyunlarda daha göremedim.ya internetin yavaş hep böyleyse tarife artırmaktan başka bişe yapamazsın yada arkada indirme felan var
CS Valorant Pubg gibi jitterın önemli olduğu oyunlarda görürsün sadecejitter 5 yazıyor.
100 mbps internetim var. Sadece cs de böyle oluyor diğer oyunlarda daha göremedim.
Her oyunun serverı ve server işleme sistemi farklıdır valorantta istanbula çıkarsın aradaki jitter çok etkilemez ama csde almanyaya çıkarsın avusturyaya çıkarsın oldukça etkiler sorunun wifide olmandan kaynaklı sorunu çözmek için kablolu bağlantı yapacaksınevet kablosuz bağlıyım. valorant'da olmuyor ama.
peki teşekkürler ama şuan mümkün değil kablolu bağlantıHer oyunun serverı ve server işleme sistemi farklıdır valorantta istanbula çıkarsın aradaki jitter çok etkilemez ama csde almanyaya çıkarsın avusturyaya çıkarsın oldukça etkiler sorunun wifide olmandan kaynaklı sorunu çözmek için kablolu bağlantı yapacaksın
Wifi ile online oyun özellikle fps oyunu oynanmaz ya sağlam bir mesh sistem kuracaksın yada kablolu bağlanacaksın rica ederimpeki teşekkürler ama şuan mümkün değil kablolu bağlantı
Çözümü Qos ayarı yapmak tv açmamak değilTürknet kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve son 2-3 haftadır böyle bir problemim var defalarca Türknete yazdım aradım konuştuk bir türlü çözemediler. En sonunda nedenini buldum ama Türknet destek bukonuda da yardımcı olmuyor tamamen pişmanlık oldu benim için. Tv'den ya da telefondan film izlerken cs2 net jitter yükseliyor çözümü de Tv açmamak lol