CS'de net jitter sorunu oluyor

CS'de şöyle bir sorunum var. Oyundan fena soğutuyor. Çözümü nedir?
jitter ölçeden bir siteden speedtest yapsana eğer jitter değerin 0 1 arasında değilse internet servis sağlayıcın ile görüş

ya internetin yavaş hep böyleyse tarife artırmaktan başka bişe yapamazsın yada arkada indirme felan var

jitter ölçeden bir siteden speedtest yapsana eğer jitter değerin 0 1 arasında değilse internet servis sağlayıcın ile görüş
jitter 5 yazıyor.
ya internetin yavaş hep böyleyse tarife artırmaktan başka bişe yapamazsın yada arkada indirme felan var
100 mbps internetim var. Sadece cs de böyle oluyor diğer oyunlarda daha göremedim.

jitter 5 yazıyor.

100 mbps internetim var. Sadece cs de böyle oluyor diğer oyunlarda daha göremedim.
CS Valorant Pubg gibi jitterın önemli olduğu oyunlarda görürsün sadece
Sorunun jitterden kaynaklı kablosuz mu bağlısın?

evet kablosuz bağlıyım. valorant'da olmuyor ama.
Her oyunun serverı ve server işleme sistemi farklıdır valorantta istanbula çıkarsın aradaki jitter çok etkilemez ama csde almanyaya çıkarsın avusturyaya çıkarsın oldukça etkiler sorunun wifide olmandan kaynaklı sorunu çözmek için kablolu bağlantı yapacaksın

Her oyunun serverı ve server işleme sistemi farklıdır valorantta istanbula çıkarsın aradaki jitter çok etkilemez ama csde almanyaya çıkarsın avusturyaya çıkarsın oldukça etkiler sorunun wifide olmandan kaynaklı sorunu çözmek için kablolu bağlantı yapacaksın
peki teşekkürler ama şuan mümkün değil kablolu bağlantı

peki teşekkürler ama şuan mümkün değil kablolu bağlantı
Wifi ile online oyun özellikle fps oyunu oynanmaz ya sağlam bir mesh sistem kuracaksın yada kablolu bağlanacaksın rica ederim

Türknet kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve son 2-3 haftadır böyle bir problemim var defalarca Türknete yazdım aradım konuştuk bir türlü çözemediler. En sonunda nedenini buldum ama Türknet destek bukonuda da yardımcı olmuyor tamamen pişmanlık oldu benim için. Tv'den ya da telefondan film izlerken cs2 net jitter yükseliyor çözümü de Tv açmamak lol

Türknet kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve son 2-3 haftadır böyle bir problemim var defalarca Türknete yazdım aradım konuştuk bir türlü çözemediler. En sonunda nedenini buldum ama Türknet destek bukonuda da yardımcı olmuyor tamamen pişmanlık oldu benim için. Tv'den ya da telefondan film izlerken cs2 net jitter yükseliyor çözümü de Tv açmamak lol
Çözümü Qos ayarı yapmak tv açmamak değil :) Tabi bunu yapabileceğin bir modemi verdiyse herkesin öve öve bitiremediği Türknet

Bende de Türk Telekom 100 Mbps VDSL altyapı varken hiç sıkıntı yoktu, sonrasında fiber altyapı geldi, 1 Gbps'e geçmek istemedik ama bakır altyapıdan fibere geçiş zorunluymuş, yine Türk Telekom 100 Mbps Fiber'e geçtik, dolayısıyla yeni aşırı dandik ZTE modem de verdiler, bu Allah'ın belası modem yüzünden aşırı ping ve jitter yükseliyor, wifi'yı bozuk şekilde yayıyor saçma modem, paketleri karıştırıyor, başta hiç kullanamıyorduk, bütün mobil uygulamalar ilk açılışta time out veriyordu, onu bir şekilde hallettim ama bu ping ve jitter olayı geçmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,242
Üyeler
187,800
Son üye
sarpye
Geri