10k ya kalemli tablet önerisi

Serhat.

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar arkadaşlar ,ben tablet alacağım da not almak ders çalışmak için. Bana tablet önerebilir misiniz
Bazı arkadaşlar şunlardan bahsetmişti;
-Xiaomi pad 2
-Honor x9
-Galaxy tab a9
Bi aklıma yatan xiominin oldu (kalem desteği bulunan tablet va rmı bu fiyata ve bu yazdıklarım nasıldır.)
Şimdiden teşekkürler.

imkan varsa papermate 256 versiyonuna çıkmanı tavsiye ederim kaderi değişiyor mat ekranla. pdf üzerine çalışmak not almak çok başarılı. yoksa mat ekran filmide satılıyor aynı deneyimi verir mi emin değilim. 128 gbsi sitede 11.5 bin ama kalem hediyeli ve 500 kupon oluyor. kalemde piyasada 2800 civarı. bu 2025 modeli ama 2023 üyle karıştırmamak lazım

e-book modunu açıp siyah beyaza geçiyorum. ekran parlaklığınıda kısıyorum kindle gibi epaper ekrana yaklaşıyor. göz yormuyor

gelip şimdi pubgde 3 fps fazla alıyor diye alakasız bir şeyler önerirler çok dikkate alma :kekw: .

Son düzenleme:

imkan varsa papermate 256 versiyonuna çıkmanı tavsiye ederim kaderi değişiyor mat ekranla. pdf üzerine çalışmak not almak çok başarılı. yoksa mat ekran filmide satılıyor aynı deneyimi verir mi emin değilim. 128 gbsi sitede 11.5 bin ama kalem hediyeli ve 500 kupon oluyor. kalemde piyasada 2800 civarı. bu 2025 modeli ama 2023 üyle karıştırmamak lazım

e-book modunu açıp siyah beyaza geçiyorum. ekran parlaklığınıda kısıyorum kindle gibi epaper ekrana yaklaşıyor. göz yormuyor

gelip şimdi pubgde 3 fps fazla alıyor diye alakasız bir şeyler önerirler orumunuz için teşekkürler başkka var mıdır acaba

Son düzenleme:
Huawei tabletlerin Google ambargosu var. 2025 model MatePad bile Android 12 ile geliyor. Aldığınıza pişman olursunuz.

10K'ya kalemli ve güçlü bir tablet yok. 13K'ya çıkabilirseniz Tab S10 Lite öneririm.

Geri