FPS Oyuncusuna Kulaklık Önerisi

MERTSAK

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
12000
Genelde FPS oyunları oynuyorum ama tabii ki hikayeli oyunları oynamayı da severim. Ayrıca müzik dinlerken de iyi bir deneyim almak istiyorum. Bunlara uygun önerilerinizi bekliyorum. Uzun zamandır fiyatları takip etmiyorum o yüzden pahalı bulduğunuz ve ileride düşmesi muhtemel kulaklıkları da önerebilirsiniz, acelem yok. Bütçem 12000 TL'ye kadar çıkabilir. Sadece oyuncu kulaklık özelinde değil diğer ses setup önerilerine de açığım.

Hunt Showdown ve CS2 ağırlıklı oynuyorum. Cloud III Wireless kulaklıktan geçeceğim ve adım sesleri konusunda hiç memnun kalmamıştım. Adım sesleri, çevresel ses ve uzaklık ayrımı konusunda iyi olmasını istiyorum.

logitech veya steelseries nova pro wireles bakmanız gerek
Arctis Nova Pro Kablolu kulaklığı deneyimleme fırsatı buldum ve özellikle CS2'de inanılmaz deneyim aldım. Rakibi neredeyse görüyorum gibi duvar arkasından takip edebiliyordum. Logitech g pro x 2 lightspeed da onun gibi performans verir mi?

Arctis Nova Pro Kablolu kulaklığı deneyimleme fırsatı buldum ve özellikle CS2'de inanılmaz deneyim aldım. Rakibi neredeyse görüyorum gibi duvar arkasından takip edebiliyordum. Logitech g pro x 2 lightspeed da onun gibi performans verir mi?
Hocam ikisinide tecrübe ettim logitechde güzel fakat eq ayarsız dümdüz kulaklık steelseries nova ise çok iyi ses deneyimi veriyor

Bu bütçede stüdyo kulaklıklarına bakmanı öneririm. Forumda bu konuda tecrübesi olan insan görmedim.

Mirliva'nın yayınlarını takip edin, yakalarsanız sorun. Veya yakında aşağıdaki kulaklıklar için inceleme videosu yapacak. Onu bekleyin ve video altına sorun, büyük ihtimalle geri dönüş yapacaktır. Bu fiyatlarda kesinlikle oyuncu markası diye fiyatı şişirilen markalara para bayılmayın.

Genelde FPS oyunları oynuyorum ama tabii ki hikayeli oyunları oynamayı da severim. Ayrıca müzik dinlerken de iyi bir deneyim almak istiyorum. Bunlara uygun önerilerinizi bekliyorum. Uzun zamandır fiyatları takip etmiyorum o yüzden pahalı bulduğunuz ve ileride düşmesi muhtemel kulaklıkları da önerebilirsiniz, acelem yok. Bütçem 12000 TL'ye kadar çıkabilir. Sadece oyuncu kulaklık özelinde değil diğer ses setup önerilerine de açığım.
https://www.akakce.com/studyo-kulakligi/en-ucuz-beyerdynamic-dt-990-pro-fiyati,1433282510.html BUNU ALIYORSUN KEYFİNE BAKIYORSUN İSTER MÜZİK DİNLE İSTER FPS OYUNLARI OYNA.

Geri