Çene Secdesi Kuran Mucizeleri 15

Aman abi yazmasın. Zaten ayetleri farklı yazıyor.
mealci ateist düzinelerce insan sahte konuştuğunu yazdı
1 tane kanıt getirmekten aciz kuran düşmanlığını içinde gizliyor yarasıda bu
Post automatically merged:

Sadece kendisi haklı maalesef. Ben sadece bu konulardan şikayet ediyorum görüntü kirliliği oluşuyor yoksa konuşsun
adamın yazdığı hiç bir şeyi okumamışsın bile tarafını belli ederken profiline saygın olsun adamın sunduğu tek bir kanıt yok düzinelerce insan konuyu çarptırdığını söylüyor sürekli kuranı değiştirdin diye hakaret ediyor ben orjinal arapçasını sunuyorum ama anlamıyorsun azıcık dürüst ol adamın yazdıklarını oku sonra bu yorumundan utanırsın veya bir tarafı tutuyorsan bunu belli et ki bende ona göre artık ciddiye almayım neymiş kuranı değiştirmişsim

Son düzenleme:
mealci ateist düzinelerce insan sahte konuştuğpunu yazdı

görüntü kirliliği yapıyor he bence sen tarafını belli ettin diyebilir miyiz?
adam kanıtsız konuşuyor ama ege zoruna mı gidiyor kanıtlar?
ben haklı değilim kanıtlar haklı dürüst konuş
Dur hele başka konularda attığın ayetlerin çevirisine bakmadım.

Sahtekar müslüman sen dua et ki ben çalışıyorum forumda çok takılmıyorum.
Dinlenme günüme denk geldin. Yoksa pantolonunu tutup yaka paça forumdan kaçarsın.

Dur hele başka konularda attığın ayetlerin çevirisine bakmadım.

Sahtekar müslüman sen dua et ki ben çalışıyorum forumda çok takılmıyorum.
Dinlenme günüme denk geldin. Yoksa pantolonunu tutup yaka paça forumdan kaçarsın.
senin amacın din düşmanlığı ötesi değil sana inanan geçmişte yazdığın hiç bir şeyi okumuyordur
senin içindeki yara kanıtlardan mucizelerden fazla senin düşmanın bizzat kuran mealci ya 1 tane kanıt dahi sunamıyor buna inanan ne yazdığını dahi okumuyor arapça hakkındada en ufak bilgisi yok 50 tane kanıt sunduk ya cehalet işte

senin amacın din düşmanlığı ötesi değil sana inanan geçmişte yazdığın hiç bir şeyi okumuyordur
senin içindeki yara kanıtlardan mucizelerden fazla senin düşmanın bizzat kuran
Kuranı değiştiren başka yerlere çeken şeytanın öz çocuğu olsun mu?

Kuranı değiştiren başka yerlere çeken şeytanın öz çocuğu olsun mu?
eğer ben değiştirmediysem sen daha fazlası olacaksan kabul ediyorum! DAHA fazlası bak daha düşüğü o derece eminim yani
1 tane kanıt koyamıyorsun yazdığın herşeyi oku illallah ya

eğer ben değiştirmediysem sen daha fazlası olacaksan kabul ediyorum! DAHA fazlası bak daha düşüğü o derece eminim yani
1 tane kanıt koyamıyorsun yazdığın herşeyi oku illallah ya
Olsun kabül. Açtığın diğer konulara göz atıcam. Ayetlerinin anlam içeriğini değiştirmeye kalkarsan tüm Türkiye içinden tren gibi geçsin.

Değiştirilmiş editli konu içeriğini görenler burda ne dediğimi unutmasın.

Olsun kabül. Açtığın diğer konulara göz atıcam. Ayetlerinin anlam içeriğini değiştirmeye kalkarsan tüm Türkiye içinden tren gibi geçsin.

Değiştirilmiş editli konu içeriğini görenler burda ne dediğimi unutmasın.
senin amacın psikolojik üstünlük ve konuyu çarptırmak ! Benim asıl dilim ingilizce tek yapacağım hata çeviri hatası olur bunuda açıkca bildirin diyorum zaten! bu ne ya drama yapıyor insanları kendine çekmeye çalışıyorsun 1 kişi hariç (ki oda yazdıklarını okumadığına eminim) yok

senin amacın psikolojik üstünlük ve konuyu çarptırmak ! Benim asıl dilim ingilizce tek yapacağım hata çeviri hatası olur bunuda açıkca bildirin diyorum zaten! bu ne ya drama yapıyor insanları kendine çekmeye çalışıyorsun 1 kişi hariç (ki oda yazdıklarını okumadığına eminim) yok
Lafı çevirme İngiliz uşağı

bu ne ya ne hakla sen bu cümleyi kullanıyorsun
Asıl dilin ingilizceyse git ingilizlere anlat şu açtığın bilimsel konuları belki sana hak verirler.

Adama bak İngilizce kuran meali okuyormuş muş muş.

Tüm çeviriler ne yazıyor bu adam ingilizlerin çevirisine inanıyor.

Aslında bana ne. İstersen Rusya çevirisini de okursun onuda anlatırsın.

Ama ikinci kez diyorum kendi Diniyle cambazlık yapanlar kiyamet günü oynadığı ipin üzerinden kayıp sivri bir şeyin üzerine düşerler.

Son düzenleme:
Asıl dilin ingilizceyse git ingilizlere anlat şu açtığın bilimsel konuları belki sana hak verirler.

Adama bak İngilizce kuran meali okuyormuş muş muş.

Tüm çeviriler ne yazıyor bu adam ingilizlerin çevirisine inanıyor.

Aslında bana ne. İstersen Rusya çevirisini de okursun onuda anlatırsın.

Ama ikinci kez diyorum kendi Diniyle cambazlık yapanlar kiyamet günü oynadığı ipin üzerinden kayıp sivri bir şeyin üzerine düşerler.
kıyamete inanıyor musun sen? cambazlık yapmadığım için gönlüm huzurlu

kıyamete inanıyor musun sen? cambazlık yapmadığım için gönlüm huzurlu
Kiyamet (Evrenin sonu) günü her hangi bir dinin anlattığı şekil olacağına inanmıyorum.

Bilimsel olarak görüşüm.

Evren ilk patlamada nasıl hızla genişlediyse o hızın 2 katı ve daha fazla hızda içine çekilecektir.

Yani evren dediğimiz boşluk Kabarcıklar gibi bir kaç kez genişleyip içine çekilecektir.

Kiyamet (Evrenin sonu) günü her hangi bir dinin anlattığı şekil olacağına inanmıyorum.

Bilimsel olarak görüşüm.

Evren ilk patlamada nasıl hızla genişlediyse o hızın 2 katı ve daha fazla hızda içine çekilecektir.

Yani evren dediğimiz boşluk Kabarcıklar gibi bir kaç kez genişleyip içine çekilecektir.

İlk patlama olmadan önce yani evreni simsiyah olarak düşündüğümüz zaman nasıl oluyorda bir patlama oluyor? Konuya bağımlı değil ancak bir yaratıcı olmadan o patlama nasıl oluştu? her şey bigbangle başladıysa bigbangın öncesi neden açıklanamıyor. Mevcut bilimin sınırı bigbanga kadardır bigbangda öncesini açıklayamaz.

Geri