Kübra Güneş
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 3500
sevgilime oyuncu klavyesi almak istiyorum fiyat performansı
Aula F75 Aula F99 öneririm tabii hoşuna gider mi bilmemsevgilime oyuncu klavyesi almak istiyorum fiyat performansı
sevgilime oyuncu klavyesi almak istiyorum fiyat performansı
Klavyesinin boyutuna bakın onun kullandığı boyda alın güncel klavyesini atabilirseniz ona göre öneri yapabiliriz
Aula F75 alın derim kesinlikle %75 boyutlu klavye işini görecektirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu kullanıyordu fakat klavyesi artık aynı tuşa 2 defa basmaya başladı , oyunda sürekli aksilikler çıkıyor
https://www.amazon.com.tr/Mekanik-S...0703ea39b0d84a5aaa72623&qid=1768171054&sr=8-4 dediğim ürün budur farklı renk seçenekleri de var tuşlarda vsMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu kullanıyordu fakat klavyesi artık aynı tuşa 2 defa basmaya başladı , oyunda sürekli aksilikler çıkıyor
ayrıca ekstra fonksiyonlu ufak ekranlı olan versiyonuda yakın fiyatta tercih edilebilir https://www.amazon.com.tr/F75-Mekan...r=8-2#averageCustomerReviewsAnchormeraklısına elbetteMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akko model de iyidir tavsiye ederim arkadaş zaten en çok tercih edilen marka modellerden bazılarını paylaşmış ufak compact klavye seviyorsa kesinlikle alınabilir![]()
MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
Beyaz renk seviyorsa bu klavye güzeldir eğer bekleyebilirim derseniz temudan özel tuş kapağı setleri alabilirsiniz özelleştirmek açısından
![]()
AKKO Veekos Shine60 HE Kablosuz Gaming Klavye
Shine60 HE Manyetik Klavye sadece güçlü bir klavye değil, aynı zamanda kendini ifade etme platformudur.www.gaming.gen.tr