Windows 11 kurarken m2 SSD GÖRMÜYOR

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar Merhaba dün vatandan hazır sistem aldım.
Fakat sistem kurarken Dİsk listesinde anakart m2 SSD görmüyor. Biostada görünmüyor. Biosu guncelledim biostan şunu aç bunu kapatt dediler yaptım nafile hiç bir türlü görmedi. Sata ssd taktım onu gördü sistemi kurdum. Sistemi kurduktan sonra güncellemeleri herşeyi yaptım gene görmüyor m2 ssd .
Başına gelen oldumu yada çözüm yolu sunabilcek varmıdır ?

Ekler

• Ekran Alıntısı2221s2.webp
    Ekran Alıntısı2221s2.webp
    17.3 KB · Hit: 16
  • WhatsApp Image 2026-01-12 at 08.42.43.webp
    WhatsApp Image 2026-01-12 at 08.42.43.webp
    282.5 KB · Hit: 14
  • WhatsApp Image 2026-01-12 at 08.42.44.webp
    WhatsApp Image 2026-01-12 at 08.42.44.webp
    290.4 KB · Hit: 12
Fakat sistem kurarken Dİsk listesinde anakart m2 SSD görmüyor. Biostada görünmüyor. Biosu guncelledim biostan şunu aç bunu kapatt dediler yaptım nafile hiç bir türlü görmedi. Sata ssd taktım onu gördü sistemi kurdum. Sistemi kurduktan sonra güncellemeleri herşeyi yaptım gene görmüyor m2 ssd .
Sıfır ürünse yüksek ihtimal bozuktur.Onun dışında hatalı windows 11 güncellemesi yüzünden SSD'im aynı şekilde biosta bile görünmemişti boot dosyalarını komut satırı ile oluşturarak çözmüştüm.

bios ayarları bozulmuştur, biraz kurcala düzelir.

Sıfır ürünse yüksek ihtimal bozuktur.Onun dışında hatalı windows 11 güncellemesi yüzünden SSD'im aynı şekilde biosta bile görünmemişti boot dosyalarını komut satırı ile oluşturarak çözmüştüm.
Sistemi daha kurmadan disk listesinde ve biosta görmüyor m2 ssd başka bir kasada denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios ayarları bozulmuştur, biraz kurcala düzelir.
biosu hiç ellemedim sfır ürün ilk taktıgımda görmedi. biosu güncelledim gene görmedi

Sistemi daha kurmadan disk listesinde ve biosta görmüyor m2 ssd başka bir kasada denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosu hiç ellemedim sfır ürün ilk taktıgımda görmedi. biosu güncelledim gene görmedi
chat gptye atın bios ekranını ve anakart modelini, m2 ssd yi görmediğini söyleyin yönlendirsin sizi

Geri