son kaydın son görevi yapmadan önceyse son save e dönüp görevi bidaha yapıp denedin mi ? Uzun bir görev değildir umarımThe witcher 3 de yeni gorevi vermiyor bi turlu ilerleyemiyorm
Denedim yine olmuyorson kaydın son görevi yapmadan önceyse son save e dönüp görevi bidaha yapıp denedin mi ? Uzun bir görev değildir umarım
Ana görev akışı devam etmiyor diyor herhalde ben öyle anlayıp cevap verdim bi görevi yapmış ama ondan sonra yapılacak görevler çıkmıyor galiba. Biraz açık yazsa daha iyidiSorudan birsey anlaşılmıyor. Yeni gorev dediğin nedir ?
Menüdeki görevler kısmında da mı hiç görev yokDenedim yine olmuyor
yeni dlc gelecek diyorlardı .geldi sandım bir anAna görev akışı devam etmiyor diyor herhalde ben öyle anlayıp cevap verdim bi görevi yapmış ama ondan sonra yapılacak görevler çıkmıyor galiba. Biraz açık yazsa daha iyidi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu gemiyle gittigi gorevHangi görevdesiniz peki?
Aynen oyle ana gorev akisi devam etmiyorAna görev akışı devam etmiyor diyor herhalde ben öyle anlayıp cevap verdim bi görevi yapmış ama ondan sonra yapılacak görevler çıkmıyor galiba. Biraz açık yazsa daha iyidi
Menüdeki görevler kısmında da mı hiç görev yok
Siz benden daha ilerideymişsiniz ben sizin ilk bölümlerde olduğunuzu sandım maalesef.Bu gemiyle gittigi gorev
Aynen oyle ana gorev akisi devam etmiyor