🔥İndirim Altınyıldız 4 Adet Polar 🔥 1.199₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,326
Linkten 4 adet polar ekleyiniz sepette çıkan 1500/400₺ kuponu aktif ediniz. (kupon tüm ürünlerde geçerli )

IMG_6332.webp

300 liraya %100 polyester giyebiliyorsunuz, ter kokmak için birebir.
Pamuklusu varsa onu alalım bu fiyata . Zaten polar altına tişört giyilmeli altına pamuklu bir tişört giydiğin zaman terleme olmuyor. Hatta yeni ince pamuklu badiler çıktı ben onunla kullanıyorum bunu .

Pamuklusu varsa onu alalım bu fiyata . Zaten polar altına tişört giyilmeli altına pamuklu bir tişört giydiğin zaman terleme olmuyor. Hatta yeni ince pamuklu badiler çıktı ben onunla kullanıyorum bunu .
bu paraya 4 tane almak yerine 2 tane pamuklu almak daha mantıklı gibi görünüyor neticede 1200 lira para verilecek

HB ve trendyolun verdiği kuponlarla %100 pamuk sweatshirtler 475 küsürlere falan geliyordu, hb nin indirim muhabbeti gene başlayacak, yine dağıtır; 800 e 200 vb. kuponlar, bunlarda giyilirde, ya full dışarda olacağın bir gün ya da evin serin olduğu vakit giymek daha iyi oluyor bence

bu paraya 4 tane almak yerine 2 tane pamuklu almak daha mantıklı gibi görünüyor neticede 1200 lira para verilecek
Yani haklısında ne bileyim hocam sen şey diyo musun eve 4 ekmek lazım neticede 40₺ vereceğim 1 tane tam buğday alayım felan 😅

Bime lotto Polar gelmiş 299tl 6 taksit yapıştırdım

Pamuklu giyin. Polyester polar gerçekten terletiyor. Siz farketmiyorsunuz ama arkanızdan "ter kokuyor" diye konuşuyorlar.

Geri