Hayır yok hocam. Kargo firmasından dönüş bekliyoruz diyorlar. Kargo firması da operasyon ekiplerimiz ilgileniyor size dönüş sağlayacaklar diyor.Hocam sizde bir gelişme oldu mu? Bana halen kargo firması ile görüşüyoruz diyorlar.
Hayır yok hocam. Kargo firmasından dönüş bekliyoruz diyorlar. Kargo firması da operasyon ekiplerimiz ilgileniyor size dönüş sağlayacaklar diyor.Hocam sizde bir gelişme oldu mu? Bana halen kargo firması ile görüşüyoruz diyorlar.
Hocam bugün vatanı aradım kargo firması kayıp olduğunu iletmiş yeniden gönderim sağlayacaklarmış. Yarın kargoya yeniden verecekler. Sizde durum nedir?Şaka gibi ya. Bir gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim hocam. Ben gelişme olursa yazacağım.
Hocam bana yarın kargo firmasıyla görüşeceğiz sizi tekrar ararız dediler.Hocam bugün vatanı aradım kargo firması kayıp olduğunu iletmiş yeniden gönderim sağlayacaklarmış. Yarın kargoya yeniden verecekler. Sizde durum nedir?
Hala kargo firması ile görüştüklerini söylüyorlar. Vallahi sıkıntıdan öleceğimHocam bugün vatanı aradım kargo firması kayıp olduğunu iletmiş yeniden gönderim sağlayacaklarmış. Yarın kargoya yeniden verecekler. Sizde durum nedir?
İyi ki magazadan almışım diyorum bazen..Hala kargo firması ile görüştüklerini söylüyorlar. Vallahi sıkıntıdan öleceğim![]()
Ne demek rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu.kampanyada konu açan arkadasa tesekkur ederim..
sayesinde haberim oldu, maksatla sistemi yeniledi