Green
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
İyi dilekleriniz için teşekkürler daha iyisi sizin olsunarada segment farkı var 9070xtnin rakibi 5070ti ve tepe model almışsın çok daha mantıklı olmuş ho
İyi dilekleriniz için teşekkürler daha iyisi sizin olsunarada segment farkı var 9070xtnin rakibi 5070ti ve tepe model almışsın çok daha mantıklı olmuş ho
Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı. Diğer parçalar halen kargolanmadi.Alıntıyı görüntüle
Şu sistemi satın aldım hocam. Konu içerisinde farklı bir link varmış 32Gb ram için ordan özelleştirme yapınca 55k ya geldi. Bence sizin problem cihazdan tarayıcıdan ziyade kartınızla ya da banka ayarlarınızla alakalı olabilir. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım sizin de yolunda gider alışverişiniz.
Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı diğer parçalar halen kargolanmadi?Alıntıyı görüntüle
ben aldım fakat ram 2 adet görünmüyor 16GB görünüyor 2 adet olanı seçmiştim 32GB yani bi sorun olmaz herhalde dimi
Benim ramler pazartesi gelmişti bugün kalan parçalar toplu olarak geldi. Vatan parçaları farklı mağazalara bölüştürüp gönderiyorHocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı. Diğer parçalar halen kargolanmadi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı diğer parçalar halen kargolanmadi?
Hocam peki sistemi kendiniz mi toplayacaksınızBenim ramler pazartesi gelmişti bugün kalan parçalar toplu olarak geldi. Vatan parçaları farklı mağazalara bölüştürüp gönderiyor
Kendim topluyorum problem yok.Hocam peki sistemi kendiniz mi toplayacaksınız
Cidden mi hocam, internetten sipariş vermenize rağmen mi?vatanı arayıp sordum toplama için yardımcı oluruz dediler
evetCidden mi hocam, internetten sipariş vermenize rağmen mi?
650 yeterli ama 750 daha iyi olabilir.bu sistem için 650w yeterli olur mu ? bide işlemci soğutucu almam lazım mı bilgili abiler bi yardımcı olursa sevinirim
Alıntıyı görüntüle
650w mış kasa alırken dikkat etmedim neyse artık böyle kullancam umarım sorun çıkmaz650 yeterli ama 750 daha iyi olabilir.
İşlemci fanli geliyor ama performansı yetersiz
650 suan yeter gibi, işkence testi yaptım sıkıntı çıkarmadı.650w mış kasa alırken dikkat etmedim neyse artık böyle kullancam umarım sorun çıkmaz
vatana gidip toplatırken şu soğutucuyu alıyım o zaman https://www.vatanbilgisayar.com/coo...v3-120cm-argb-intel-am4-islemci-sogutucu.html