❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

kampanyada konu açan arkadasa tesekkur ederim..
sayesinde haberim oldu, maksatla sistemi yeniledik(y)

Alıntıyı görüntüle
Şu sistemi satın aldım hocam. Konu içerisinde farklı bir link varmış 32Gb ram için ordan özelleştirme yapınca 55k ya geldi. Bence sizin problem cihazdan tarayıcıdan ziyade kartınızla ya da banka ayarlarınızla alakalı olabilir. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım sizin de yolunda gider alışverişiniz.
Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı. Diğer parçalar halen kargolanmadi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

ben aldım fakat ram 2 adet görünmüyor 16GB görünüyor 2 adet olanı seçmiştim 32GB yani bi sorun olmaz herhalde dimi
Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı diğer parçalar halen kargolanmadi?

Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı. Diğer parçalar halen kargolanmadi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam parçalar size ulaştı mi? Bana sadece kasa ve PSU ulaştı diğer parçalar halen kargolanmadi?
Benim ramler pazartesi gelmişti bugün kalan parçalar toplu olarak geldi. Vatan parçaları farklı mağazalara bölüştürüp gönderiyor

bu sistem için 650w yeterli olur mu ? bide işlemci soğutucu almam lazım mı bilgili abiler bi yardımcı olursa sevinirim

1767198287559.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: melv
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,849
Üyeler
187,257
Son üye
o7team