❌İndirim Bitti! R5 7500F - RTX 5070 OEM Paket 43.911 TL

durumlar çok vahim ekran kartlarına da eğer gelirse işte o zaman bilgisayar sahibi olmak fazla zor olabilir kısıtlı bütçedeki arkadaşlar için. Umarım gelmez fakat çip yokluğu her türlü Ekran Kartlarını da vuracak :peeposad:
Valla 2026 hazirana kadar sürer deniyor yabanci forumlarda kriz bitse bile saticilar buna alisirsa bu fiyattan devam da edebilirler hele ki bizim ulkedekiler indirmez artık :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi sen daha pahalı satacaksın galiba o yüzden bugün cıkarmıyorsun
:D
Valla bende onu düşünüyordum :)

@Abdullah Hacıgül abi sen daha pahalı satacaksın galiba o yüzden bugün cıkarmıyorsun
:D
1763987534789.webp

Açıklama geldi maalesef sistem iptal olmuş

ALAMAYANLAR VAR HOCAM YAPILSA DAHA İYİ OLUR BENCE AMA BU VATANIN YAPTIĞI İNANILMAZ
Abdullah hoca da biliyor vatanla o yayınlayacagı platform arasında 5-6 k fark vardı :D şimdi bunlar varken o fiyata cıkarsa forumdakiler linçler 1-2 hafta sonra cıkarır son zamanların en iyisi diye millet bu vatan sistemi hatırlamaz bile :D
İstese bundan bile düşüğüne çıkarır :D

Abdullah hoca da biliyor vatanla o yayınlayacagı platform arasında 5-6 k fark vardı :D şimdi bunlar varken o fiyata cıkarsa forumdakiler linçler 1-2 hafta sonra cıkarır son zamanların en iyisi diye millet bu vatan sistemi hatırlamaz bile :D
40k ya beklerim aynı veya benzer sistemi artık

Tabi bu fiyatların üstüne çıkarsa linç yer sitede vatan kimsesiz bunları yapabiliyorsa platform sahibi neden bu fiyatlara yapamıyor diye konuşulur

şimdi donanım arşivi sistemini vatan ile mi çıkaracaktı başka bir site ile mi

şimdi donanım arşivi sistemini vatan ile mi çıkaracaktı başka bir site ile mi
İtopya ile çıkacaktı ama itopya gitti erkenden yayınladı (48700 TL idi) dfgjjfdgfdg şaka gibi sonra vatan %15 indirim yaptı sistemlerde daha uygun oldu ki DA projeyi iptal etti

Çok iyi fiyat gerçekten bi daha bu fiyata bu sistem çok çok zor gelir

sistem iptal ne demek? ve ne zaman dediğini yaptıkta böyle saçma sapan konuşuyorsun 47K ya 5070 / 32GB Ram / 1TB M2 sistem yapmıştık adetli stok ve iptal ettim

İtopya ile çıkacaktı ama itopya gitti erkenden yayınladı (48700 TL idi) dfgjjfdgfdg şaka gibi sonra vatan %15 indirim yaptı sistemlerde daha uygun oldu ki DA projeyi iptal etti
3-5 stokla Vatan şov yaptı bizim sistemde 47K ya 32GB ve 1TB M2 vardı uğraşamam iptal, İtopya işini daha disiplinli yapsın

3-5 stokla Vatan şov yaptı bizim sistemde 47K ya 32GB ve 1TB M2 vardı uğraşamam iptal İtopya işini daha disiplinli yapsın
Ne desen haklısın hatta ben vatanın daha önce çıkardığı 50k lık sistemle karşılaştırabildim görüp o 16 GB B860 U5 245 idi özelleştirmeler ile hemen hemen aynı sistem oluyordu + ram avantajı ve bileşenler güzeldi. Sağlık olsun daha iyisi daha disiplinli bir firmayla gelir bence ne kadar iyi niyetli biri olduğunu biliyorum hocam

Geri