Acaba zehirlenir miyim?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
184
Beyler valide sultan tavuk kızartmıştı bende yemiştim ve dadunu aşırı beğenmiştim. 2 saat sonra soğumasına rağmen 1 lokma daha aldım çünkü çok canım çekti zehirlenir miyim sizce?

bi tavuğu 5 kere ısıtıp yemişliğim var

1000031051.webp

valla kimse söylemedi ama bu aralar çok fazla gıda zehirlenmesi görmekten paranoyak oldum desem yeridir hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mide karbonfiber mi?
skt geçmiş tavuktan falan zehirlenirsin veya çiğ tavuktan zehirlenirsin, taze pişmiş tavuğun buzdolabında 3 güne kadar ömrü var

valla kimse söylemedi ama bu aralar çok fazla gıda zehirlenmesi görmekten paranoyak oldum desem yeridir hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mide karbonfiber mi?
o izledigin haberler ne oldugu belirsiz tavuklar ve yine ne oldugu belirsiz seylerle birlikte pisirilen tavuklar, annenin elinden çıkan şeyi bitirene kadar ısıt ısıt ye (ben hala yaşıyorum bu ekol ile)

gıda zehirlenmesi çok takılacak bir şey değil. ölmüyorsun yani

Beyler valide sultan tavuk kızartmıştı bende yemiştim ve dadunu aşırı beğenmiştim. 2 saat sonra soğumasına rağmen 1 lokma daha aldım çünkü çok canım çekti zehirlenir miyim sizce?
her gece öncüden döner yiyorum içinde ne olduğu nasıl yapıldığı belli değil bana bir şey olmuyor sanada olmaz herhalde o tavuktan

Siz bu hayatta kalma içgüdüsüyle nasıl 20'li yaşlara geliyorsunuz ? 2 saatte tavuk mu bozulur :D tavuk nükleer atık mı ki 2 saatte zehre dönüşsün? Göm gitsin, protein olur baba oyyy guzum şifa bunlar şifaaa
ya reisim sakin ol ne hayatta kalma iç güdüsü falan daha 15'iz. Daha hayat yeni başlamış hemen biter mi diye merak ettim

Siz bu hayatta kalma içgüdüsüyle nasıl 20'li yaşlara geliyorsunuz ? 2 saatte tavuk mu bozulur :D tavuk nükleer atık mı ki 2 saatte zehre dönüşsün? Göm gitsin, protein olur baba oyyy guzum şifa bunlar şifaaa
Danimarka irlanda bunları izleyip kıskanıyor ustam şifalar hazırlamış

Geri