MSI Pro MP273QW E2 Monitör
MSI Pro MP273QW E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bu daha F/P değil mi? Monitörden pek anlamam. Hatta konusunu açayım.
Fazeon X27F166QB QHD 27 inç 150 Hz 0.5 ms Fast IPS -- 5224 TL
Attığınız monitörler 8 bit destekliyor sadece. Msi 10 bit. Msi'da 6W hoparlör var ayrıca.reklammı yaptın yoksa bilemedim oyuncu monitörü mü nedir ?? 100 hz monitör ya
bunlar daha fp değil mi ;???
![]()
KTC 27" H27D9 120Hz 5ms 2K QHD FreeSync Premium HDR10 IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Bu fazeon 2klık monitörle ilgili hiç inceleme bulamadım aslında incelemesi olsa fiyat çok iyiBu daha F/P değil mi? Monitörden pek anlamam. Hatta konusunu açayım.
Fazeon X27F166QB QHD 27 inç 150 Hz 0.5 ms Fast IPS -- 5224 TL
onun ürünlerine ne kadar doğru bilmiyorum ghosting makinası diyorlar. bende 3-4 ürününe denk geldim renkleri çok soluk geldi banaBu fazeon 2klık monitörle ilgili hiç inceleme bulamadım aslında incelemesi olsa fiyat çok iyi
Hiç görmedim ben işte hocam inceleme fln keşke olsa. Bazı modelleri gerçekten kötüymüş ama iyi olanları da vardı diye hatırlıyorumonun ürünlerine ne kadar doğru bilmiyorum ghosting makinası diyorlar. bende 3-4 ürününe denk geldim renkleri çok soluk geldi bana
3-5 tane model var Durukan hocam ama hangisi iyidir bilmem.3000 civarına monitör varmı kampanyalı 1080p 100hz vs.