Asus Rog rtx3080 & ryzen 9 laptop alınır mı?

3080 130w cekiyor bu modelde en yuksek versiyonuda 150w ceker 175w olan versiyonu yok mobilde hocam
Ti modele gitmiş kafam. Biraz riskli böyle cihazları almak. Kötü değil ama arkadaşın bileceği iş.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
dostum önemli olan o degil önemli olan laptop satıcılarının elinde altın madeni oldugunu sanması ellerinde bulunan ürünler yaşlı pert olmuş artık eski 6 yıllık ürüne 45 isteyen biri ile ticaret yapılmaz

2. piyasada 4070 ler pahalı yada ucuz olması bir anlam ifade etmez piyasada 50 ye sıfır ne aldıgıma bakarım premium filan kimse bakmıyor artık sıfır ne alırıma bakıyor eger sıfır 5000 serisi gpu lu güzel bir laptop alınıyorsa 45-50 ye 2.elde satılan 3000-4000 serisi ürünlerin pahalı oldugunu göstermiş oluruz

temel örnek sıfır 2 yıl ganratili ilk sahibi sen olucagın ürün dlss 4.5 ve mfg 6x e kadar var

Paylaştığınız model ile alakalı bilginiz var mı hocam o fiyata rakipsiz midir artısı eksisi nedir, soğutma performansı vs. Markayı ilk defa görüyorum da

Arkadaşlar selamlar, laptop arayışı içerisindeyim. Bütçem ilk etapta 30k idi sonradan 40k ya kadar yükselttim. Forumdan bir arkadaşımız hazırda satışa koyduğu ilanını paylaştı ve 40 bine bırakabileceğini söyledi. Kendisinin de izni ile bu konuyu açıyorum. Bu özelliklerde bu fiyata alınır mı? Artılar eksiler vs. Veya ne testler yapılmalı gerekli testleri arkadaş yapıp buraya atar forumca bir değerlendirme olmuş olur.

Görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
masaüstü dizlilir gibi o fiyatlara

Paylaştığınız model ile alakalı bilginiz var mı hocam o fiyata rakipsiz midir artısı eksisi nedir, soğutma performansı vs. Markayı ilk defa görüyorum da
Forumun sahibi Abdullah almıştı videosu varsa ordan bakarsın iyi marka

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Geri