🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

1 aydır influenzayım, ilk hafta öleyim de kurtulayım dedim o kadar lanet bişey. 3 kere covid geçirdim hepsini toplasan bu kadar acı çekmemişimdir.

Çok geçmiş olsun benim arkadaşlardan da yakalananlar var dediğiniz gibi 3-4 haftaymış geçme süresi. Ben bir gün bile grip olunca kafamı duvara çarpasın geliyor öyle bir hayat kalitesi düşümü vallahi Allah uzak etsin. Sağlıklı beslenin dikkat edin bu ara hocam.

Selfit Vitamin C 1000 Mg 20 Efervesan Tablet - C Vitamini, Portakal Aromalı

📉
2 ADET ALIMDA ADET FİYATI 82 TL, ortalık hastalıktan kırılıyor bağışıklığı sağlam tutmak lazım fiyat çok güzel resmi satıcılı.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sağol kardeşim 2 tane aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağol kardeşim 2 tane aldım
Hastalık gelmeden önlem alın hasta olunca pek faydası olmuyor, çörek otu yağı tavsiye ediyorum tadı kötü ama vücuda faydası çok iyi Allah tüm hastalara şifa versin

günlük 2-3 tane mandalin yiyorsanız günlük ihtiyacınızı zaten alıyorsunuzdur ekstra gerek yok bence

arkadaşlar portakal mandalin tüketiyorsanız aktif olarak benim gibi mandalini falan çok seviyorsanız zaten dünyada en son ihtiyaç duyacağınız şey c vitamini ama hiç sevmiyorum falan diyorsanız iyi eğer seviyorsanız herşeyin fazlası zarar fazla c vitaminide yüklemeyin vücuda

Roka veya Kapya Biber tüketin onlarda daha fazla C vitamini var portakala göre

sağlık ocağına gitseniz yazıyor zaten para vermeyin şunlara

Valla bilmiyorum ben de ilk kez aldım deneyeceğim ama tadından bir beklentim yok açıkçası. Sonuçta sağlık için bu ortalık influenzadan kırılıyor gün içinde illa ki dışarı çıkıyorum bağışıklığı diri tutmak lazım sabah çıkmadan akşam yatmadan 1 tane çakar geçerim.
1000 mg günde 2 kez fazla hocam, böbreği gereksiz yorarsın. Sağlık içinse en önemlisi gereksiz kullanımdan kaçınmak olur. Ayrıca bunlarda tatlandırıcı aroma verici vs de bulunuyor.

Geri