24,5 inch IPS 240Hz Pivot Gigabyte Monitör - 6.199TL

Ataxiones

80+
Reaksiyon skoru
15
Aslında Philips evnia serisi bir monitör alacaktım. Akakçeden bakarken en uygun burada görünüyordu. Gezinirken gördüm bence genel donanımı gayet iyi fiyatı da güncel kur göz önüne alındığında makul denebilir. İhtiyacınız varsa bir bakın derim.

Aynı modelin pivotsuz hali de mevcut. Biraz araştırdım tek farkın pivot olması dışında herhangi bir fark göremedim. Benim öncelikli tercihim pivotlu model olduğu için ilk başa o linki ekledim. Çok fiyat farkı yok bence 500 tl fark ile pivot mantıklı sınıfta.

Evet fiyatı iyiymiş, üzerine 500₺ daha verip pivot almak çok daha mantıklı.

Philips Evnia serisi f/p olarak çok iyidir aslında. Ben de Philips Evnia 27M2N3501PA modelinde indirim bekliyorum. Yıllar boyunca kullanacağımızı düşünerek en azından 2k almak daha mantıklı geliyor

Gigabyte monitörü almak mı mantıklı yoksa aşağıdaki monitörü mü
Ben yerinde olsam Gigabyte tercih ederdim. Koorui de fena değil f/p anlamında ama başına bir şey gelse, garantiden sonuç alamayacaksın. bu türde ürünler genelde stok devamı olmadan geliyor diye biliyorum. Ücret iadesine mahkum kalırsın. malum enflasyon gerçeği de var. Sen bilirsin tabii ama yine de senin kararın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Philips Evnia serisi f/p olarak çok iyidir aslında. Ben de Philips Evnia 27M2N3501PA modelinde indirim bekliyorum. Yıllar boyunca kullanacağımızı düşünerek en azından 2k almak daha mantıklı geliyor
27 inchte evet bence de 2K olmalı kesinlikle. Ama 24,5 te bence çok da gerek yok. Özellikle fps türevi oyunlarda vakit geçiriyorsan daha küçük ekran boyutları daha kullanışlı oluyor. Ben o tarafta değilim gerçi :D hem sevmem hem de çok beceremem o türevde oyunları

Fiyat beklentin ne kadar tam olarak

8.5-9 arasında çok rahat düşebileceğini düşünüyorum.
amazondan 10.600'e aldım iade gerçekleştirdim ancak çok kullanışlı olduğu için hoşuma gitti menüsü falan sinerjidede 9.999 düşmüş daha düşermi bilemedim monitörsüzde kalmak istemiyorum birde xiaomi 'nin Mini Led monitörü çok övülüyor ama kararsızım

Aralarında 700tl fark pivotsuz alıp nb çekmek daha mantıklı olur gibi

İndirimde yakalarsanız odyssey g4 tavsiye ederim.

amazondan 10.600'e aldım iade gerçekleştirdim ancak çok kullanışlı olduğu için hoşuma gitti menüsü falan sinerjidede 9.999 düşmüş daha düşermi bilemedim monitörsüzde kalmak istemiyorum birde xiaomi 'nin Mini Led monitörü çok övülüyor ama kararsızım
Hatırladığım kadarıyla Xiaomi'nin Mini Ledlerinde sorun var. Forumda arkadaşlar konuşuyordu. Bi' bakmanı öneririm. İndirim geleceğini ben düşünüyorum açıkçası ama ne zaman gelir bilemiyorum. Benim şuan bir acelem yok, o yüzden ne kadar düşükten alırsam o kadar iyi diye kovalıyorum. ∆E (Delta E) < 2 olup olmamasına özellikle bakıyorum (neden renk doğruluğuna bu kadar takıldım bilmiyorum :D) ve bu fiyata daha mantıklısı yok gibi gözüküyor.

Hatırladığım kadarıyla Xiaomi'nin Mini Ledlerinde sorun var. Forumda arkadaşlar konuşuyordu. Bi' bakmanı öneririm. İndirim geleceğini ben düşünüyorum açıkçası ama ne zaman gelir bilemiyorum. Benim şuan bir acelem yok, o yüzden ne kadar düşükten alırsam o kadar iyi diye kovalıyorum. ∆E (Delta E) < 2 olup olmamasına özellikle bakıyorum (neden renk doğruluğuna bu kadar takıldım bilmiyorum :D) ve bu fiyata daha mantıklısı yok gibi gözüküyor.
Evet, bir arkadaşım da Xiaomi monitöründe benzer bir sıkıntı yaşadı. Hiçbir marka için gözü kapalı tutup da bu iyidir marka güvenilir dememek lazım aslında

Geri