Aslında Philips evnia serisi bir monitör alacaktım. Akakçeden bakarken en uygun burada görünüyordu. Gezinirken gördüm bence genel donanımı gayet iyi fiyatı da güncel kur göz önüne alındığında makul denebilir. İhtiyacınız varsa bir bakın derim.
www.sinerji.gen.tr
Aynı modelin pivotsuz hali de mevcut. Biraz araştırdım tek farkın pivot olması dışında herhangi bir fark göremedim. Benim öncelikli tercihim pivotlu model olduğu için ilk başa o linki ekledim. Çok fiyat farkı yok bence 500 tl fark ile pivot mantıklı sınıfta.
www.incehesap.com
Gigabyte 24.5" G25F2A 1ms 240Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Pivot Full HD Gaming Monitör
Gigabyte 24.5" G25F2A 1ms 240Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Pivot Full HD Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aynı modelin pivotsuz hali de mevcut. Biraz araştırdım tek farkın pivot olması dışında herhangi bir fark göremedim. Benim öncelikli tercihim pivotlu model olduğu için ilk başa o linki ekledim. Çok fiyat farkı yok bence 500 tl fark ile pivot mantıklı sınıfta.
GIGABYTE 24.5" GS25F2A 240Hz 1Ms HDMI DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
GIGABYTE 24.5" GS25F2A 240Hz 1Ms HDMI DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Full HD Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla