Umca damla kullanabilirsiniz. Güzel bir takviye hem de doğal.1 aydır influenzayım, ilk hafta öleyim de kurtulayım dedim o kadar lanet bişey. 3 kere covid geçirdim hepsini toplasan bu kadar acı çekmemişimdir.
Umca damla kullanabilirsiniz. Güzel bir takviye hem de doğal.1 aydır influenzayım, ilk hafta öleyim de kurtulayım dedim o kadar lanet bişey. 3 kere covid geçirdim hepsini toplasan bu kadar acı çekmemişimdir.
Enfluvir kullanıyorum hocam aktif olarak ama hiçbir etkisi yok yakalandıktan sonra, boğazınız ağrımaya başladığı an ilk hünden kullanmak gerekiyomuş. Sağolsun devletimiz bana ilk gün acilde bir testi fazla gördü. Şuanda aktif olarak kullansamda hiçbir etkisi yok hocam.ENFLİVUR VEYA OSEFLU KULLANDINIZ MI
Şuan sizin için en iyi takviye beta glukanlı bir vitamin olucaktır hocamEnfluvir kullanıyorum hocam aktif olarak ama hiçbir etkisi yok yakalandıktan sonra, boğazınız ağrımaya başladığı an ilk hünden kullanmak gerekiyomuş. Sağolsun devletimiz bana ilk gün acilde bir testi fazla gördü. Şuanda aktif olarak kullansamda hiçbir etkisi yok hocam.
Tamamdır hocam deneyeceğim teşekkür ederimŞuan sizin için en iyi takviye beta glukanlı bir vitamin olucaktır hocam