🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu kartı 4. kez konuda görüyorum alan iade ediyor forumdan alan varsa bilgi verirse iyi olur ne sorunu varmış

bu kartı 4. kez konuda görüyorum alan iade ediyor forumdan alan varsa bilgi verirse iyi olur ne sorunu varmış
%99 ihtimalle entegrasyon hatası ürün görseli ve içeriği de tutmuyor bence 1 er gün arayla iade edilip sisteme yansımasının imkanı da yok diye düşünüyorum

%99 ihtimalle entegrasyon hatası ürün görseli ve içeriği de tutmuyor bence 1 er gün arayla iade edilip sisteme yansımasının imkanı da yok diye düşünüyorum
olabilir ben geçen 600hz zowie aldım 280 geldi 2 haftadır paranın yatmasını bekliyorum ara ara yanlış ürün çıkabiliyor

şimdi aynı ekran kartı stoğa girip aynı zamanda gitti :d

Arkadaşlar merhaba, kulaklık alacaktım "İkinci El ile Tasarruf Et — Yeni Gibi" sekmesi var. Bu ürünün hiç kullanılmadığı anlamına mı geliyor? Amazon depo ürün nasıl değerlendirilir yazısını okudum fakat tam emin olmadım çünkü kulaklık alacağım ve başkası kullanmış olmasın istiyorum.
NOT: Birde şöyle yazıyor "Ürün orijinal ambalajında gönderilir. Ambalaj zarar görmüş olacaktır."

Geri