Samsung 65S90C pikseller patlamış

cemozgen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Selamlar, evde en az kullandığım teknolojik aletim olan televizyonumun pikselleri şaşırtıcı bir şekilde patlamış.1 yıldır kullanıyorum sadece ve 1 yıl daha garantisi var. Görselleri ekledim. Gelen teknik servis ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım dedi. Samsungun politakasına göre 1 piksel patlarsa müdahale etmiyorlarmış. Fakat bende 30-40 piksel patlak olduğu için direkt olarak fiziksel temas veya sıvı teması var mı diye didik didik baktılar ama bulamadılar yok çünkü. Kendi kendine oluştu. Mail atılacak dedi tutanak tuttu, genel merkezle mailleşmenin ardından panel istenecekmiş, televizyon evimde sökülüp paneli yenilenip bana teslim edilecekmiş. Eğer panel olmazsa ellerinde değişim oluyormuş vsvs, bilgilendirme amacıyla açtım konuyu aşağıda tartışabiliriz iyi forumlar.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-12 at 18.45.34.webp
    WhatsApp Image 2026-01-12 at 18.45.34.webp
    232.3 KB · Hit: 29
Selamlar, evde en az kullandığım teknolojik aletim olan televizyonumun pikselleri şaşırtıcı bir şekilde patlamış.1 yıldır kullanıyorum sadece ve 1 yıl daha garantisi var. Görselleri ekledim. Gelen teknik servis ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım dedi. Samsungun politakasına göre 1 piksel patlarsa müdahale etmiyorlarmış. Fakat bende 30-40 piksel patlak olduğu için direkt olarak fiziksel temas veya sıvı teması var mı diye didik didik baktılar ama bulamadılar yok çünkü. Kendi kendine oluştu. Mail atılacak dedi tutanak tuttu, genel merkezle mailleşmenin ardından panel istenecekmiş, televizyon evimde sökülüp paneli yenilenip bana teslim edilecekmiş. Eğer panel olmazsa ellerinde değişim oluyormuş vsvs, bilgilendirme amacıyla açtım konuyu aşağıda tartışabiliriz iyi forumlar.
Güzel bilgilendirme olmuş. Ben de yeni gördüm bunu. Geçmiş olsun diyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saçmalığa bak sıfırını vermek bu kadar mı zor
Zor değildir aslında da biliyorsun markaları birkaç takla denerler, ona rağmen olmuyorsa iyi tamam al yenisini derler.

Güzel bilgilendirme olmuş. Ben de yeni gördüm bunu. Geçmiş olsun diyelim.

Zor değildir aslında da biliyorsun markaları birkaç takla denerler, ona rağmen olmuyorsa iyi tamam al yenisini derler.
Valla umarım ellerinde panel kalmamıştır. Süreç 3-5 gün sürer dedi mailleşme olarak, sonrasında 1 haftada panel gelir geliriz hemen dedi. İnşallah yoktur da şu polikaları ellerinde patlar diyeyim :))

Valla umarım ellerinde panel kalmamıştır. Süreç 3-5 gün sürer dedi mailleşme olarak, sonrasında 1 haftada panel gelir geliriz hemen dedi. İnşallah yoktur da şu polikaları ellerinde patlar diyeyim :))
Benim buradaki servisin de genel hızı bu şekilde ama bazı yerlerde çok daha sorunlu olabiliyor. Ellerinde yoksa yenisiyle gelirler gibime geliyor.

bunlar o kadar yamyam ki gider çinden tayvandan fabrikasından getirtir

Benim buradaki servisin de genel hızı bu şekilde ama bazı yerlerde çok daha sorunlu olabiliyor. Ellerinde yoksa yenisiyle gelirler gibime geliyor.
Hız olarak problem yok zaten hem tv kullanılabilir halde hem de alıp götürmüyolar o yanını beğendim. Dediğim gibi umarım ellerinde panel yoktur. 1 yılda bu şekilde bu durumla karşılaşmak hiç hoş değil ve 1800 saat kullanmışız sadece o kadar az 1 senede yani. Garanti bitince böyle bi muhabbet yaşarsak kim bilir ne kadar para öderiz..

Eveet geldik zurnanın zırt dediği yere, darbe kaynaklı likit patlaması varmış, 85bintl masraf olduğunu söylediler yaptırmak istersem garanti dışı işlem oluyormuş böyle bir şey olamaz ya, ne yapmam lazım thh falan hiç yapmadım daha önce yardımınızı bekliyorum

Var mı yardımcı olabilecek birisi ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,553
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri