🟢Oyun Oynamak Icin Ekip Araniyorrr🟢

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,534
Sa, Beraber Oyun oynayacak Ekip Ariyorum Hazir Ekip olabilir veya sizle beraber Ekip'te kurabiliriz vs...

Not: Eger bu konuyu gordugunuzde Ekip bulmussam bile yazin yine'de (Edit: henuz bulamadim 17.01.2026 XD)

19 yasindayim / Oyun konusunda sıkıntı yok Nerdeyse Her turden oyun oynayan birisiym

Aradigim Ortam (Biraz Siparis veriyormusum gibi oldu ama neyse XD)

-En azindan 17 yas veya Ustu olsun
-Ailevi Degerlere vs... Kufur eden Ergeneler Olmasin
-Mikrofonlari olsun

(Tercihen)
-Guvenilir yerlerden Crackli oyun indirmekten cekinmezseler daha iyi olur Oyun fiyatlari malum Surekli o kadar para vermek yerine CO-OP (yani Ekipce oynanan) oyunlari Crackli Oynayabiliriz beraber

Son düzenleme:
Sa, Beraber Oyun oynayacak Ekip Ariyorum Hazir Ekip olabilir veya sizle beraber Ekip'te kurabiliriz vs...

19 yasindayim / Oyun konusunda sıkıntı yok Nerdeyse Her turden oyun oynayan birisiym

Aradigim Ortam (Biraz Siparis veriyormusum gibi oldu ama neyse XD)

-En azindan 17 yas veya Ustu olsun
-Ailevi Degerlere vs... Kufur eden Ergeneler Olmasin
-Mikrofonlari olsun

(Tercihen)
-Guvenilir yerlerden Crackli oyun indirmekten cekinmezseler daha iyi olur Oyun fiyatlari malum Surekli o kadar para vermek yerine CO-OP (yani Ekipce oynanan) oyunlari Crackli Oynayabiliriz beraber
Hocam, şu an 4 kişiyiz. Olur derseniz 5. kişi olarak Sons of the Forest oynayabiliriz. Yarın başlamayı düşünüyoruz. Ayrıca Backrooms Escape Together, PEAK, REPO, Mimesis vs. de oynarız ama şu anda Sons of the Forest’a başlayacağız.

Hocam, şu an 4 kişiyiz. Olur derseniz 5. kişi olarak Sons of the Forest oynayabiliriz. Yarın başlamayı düşünüyoruz. Ayrıca Backrooms Escape Together, PEAK, REPO, Mimesis vs. de oynarız ama şu anda Sons of the Forest’a başlayacağız.
Hocam Katilirim ama Bende Saydiginiz oyunalrin hic biri yok yani almak istesemde cok pahali olur malum turkiyede butce sorunu yasiyoruz Yani OnlineFix gibi yerlerdeki crackleri kulalanarak mi giriyorsunuz yoksa satin alarak mi nasil yapiyorsunuz ??

Ayrica Ekipten biraz bahsedebilirmisiniz Yani Yaslar kac ? DC'den mi steam'den mi konusuyonuz vs....

Hocam Katilirim ama Bende Saydiginiz oyunalrin hic biri yok yani almak istesemde cok pahali olur malum turkiyede Ozellikle gencler olarak butce sorunu yasiyoruz Yani OnlineFix gibi crack kulalnarak mi giriyorsunuz nasil yapiyorsunuz ??

Ayrica Ekipten biraz bahsedebilirmisiniz Yani Yaslar kac ? DC'den mi steam'den mi konusuyonuz vs....
Hocam, Sons of the Forest ve Mimesis'i korsan oynuyoruz; diğer tüm oyunları satın aldık. Yaşlar bir kişi 18, diğerlerimiz 17 yaşında. Konuşma olarak da açıkçası değişiyor; bazen oyun içi, bazen Discord, bazen Instagram. Hangisi denk gelirse kafamıza göre takılıyoruz, tek bir platformdan konuşmuyoruz yani.

Tamam O zaman Sons of the Forest ve mimesis gelirim

Peki Crack'i nereden indirdiniz yai online fix mi yoksa hydra mi yoksa farkli bir sey mi kullaniyorsunuz crack'li oyunlari beraber oynamak icin ???

Ayrica Discord kullanici adinizi falan yazarmisiniz veya grubunuz varsa ozelden atarmsiniz

Son olarak Saat kac gibi aktifsiniz kacta girersiniz yarin ?

Hearts of iron 4 oynuyor musunuz?
O tarz oyunlari seviyorum ama Ingilizcem Yetersiz oldugu icin hic HOF4 oynamadim cunku bu tarz oyunlarda okudugunu anlamadan bir sey yapamazsin bu yuzden oynamiyorum hocam

O tarz oyunlari seviyorum ama Ingilizcem Yetersiz oldugu icin hic HOF4 oynamadim cunku bu tarz oyunlarda okudugunu anlamadan bir sey yapamazsin bu yuzden oynamiyorum hocam
Atölye’de Türkçe yamalar mevcut olması lazım. Zaten hiç başlamadıysanız başlamayabilirsiniz çünkü bağımlılık yapıyor.

Atölye’de Türkçe yamalar mevcut olması lazım. Zaten hiç başlamadıysanız başlamayabilirsiniz çünkü bağımlılık yapıyor.
Oyun guncelleme alan bir oyun hocam o yuzden O yamalar eskimistir coktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, Sons of the Forest ve Mimesis'i korsan oynuyoruz; diğer tüm oyunları satın aldık. Yaşlar bir kişi 18, diğerlerimiz 17 yaşında. Konuşma olarak da açıkçası değişiyor; bazen oyun içi, bazen Discord, bazen Instagram. Hangisi denk gelirse kafamıza göre takılıyoruz, tek bir platformdan konuşmuyoruz yani.
Kardesim cevap verecekmisin ? yani oyunu nerden indirdiniz vs. bileyimde ona gore indirmeyi baslataayim vs.. 1 saaat inmasini beklemeyelim bosuna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,525
Üyeler
187,694
Son üye
Berat06_
Geri