❌İndirim Bitti! Asus Rog XG27AQDPG 500 Hz 2k Oled Monitör 32.367₺! (Amazon Depo)

Ben çizgi falan göremiyorum ki. Daire içine alır mısın?
Ekran görüntüsü 2026-01-13 182506.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvm ya galiba tarayıcının çerçevesi. lol. O değilde valla çok kararsız kaldım abi ekranda bariz bir kaç çizik var 32k değer mi yaa çok pimpirikli bir insanım. diyorum bu kadar para vermişken acaba gidip 4k 240hz falan mı alsam?

ve oled olduğu için galiba ama yazılar çok zor okunuyor ya bu nedir :DD dün biraz steller blade oynadım görüntü inanılmaz ama wow dedim hahaha

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvm ya galiba tarayıcının çerçevesi. lol. O değilde valla çok kararsız kaldım abi ekranda bariz bir kaç çizik var 32k değer mi yaa çok pimpirikli bir insanım. diyorum bu kadar para vermişken acaba gidip 4k 240hz falan mı alsam?
Bende yok hocam ya. Dur detaylı foto atıyım sana.

depo işi şans işi
oled biraz risk
ben aldım
312 saat kullanılmış geldi...
ama bendekinde durumu kabul edilebilir yazıyordu:)
fiyatıda ona göreydi 19 bin:)
patlak diye düşündüm ancak nokta kusursuz geldi
hala kullanıyorum 1 ay a yaklaşıyor
550 saat olmuş kullanım 250 saatte ben binmişim.
48c1 oled monitörümde var 4 senelik falan en ufak yanık yok tabi ben çok titizim ondan olması yüksek ihtimal hdr pek kullanmam oled parlaklığı gün ışığında bile 100/20 yaparım tv izlemem sadece film ve xbox arada. ama oled ekran alacaksanız parlak ekran alın pencereler açık kullanmıyorsanız tavsiyem.
Kullanım süresine nasıl bakıyoruz hocam?

Kullanım süresine nasıl bakıyoruz hocam?

gigabyte ın menüsünde görünüyor
servis menüsü varsa monitörün görülebilir ama bilemiyorum asusu.
samsunglarda da yok
google yapmak lazım
bence daha önemlisi alır almaz
tüm renklerde göz testi yapmak
özellikle bir maç açıp kamera pan yaparken dikey banding var mı bakmak
grey banding testi yapmak
bunlar yoksa zaten bingo. isterse 500 saat kullanılmış olsun.
kullanım süresinden daha önemlisi ekran homojenliği. ekranda banding varsa kullanım saati sıfır olsa ne yazar.

Geri