winchester1
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
daha 1. dönem , sakinsin karne ocakta verilmiyorSizce ne yapmalıyım ve sistem yarın da açık kalır mı
Bu karmeye etki edecek tek ders matematik gibi duruyor o dersin krediside yüksektir hocaya durumu açıkla belki yardımcı olurSizce ne yapmalıyım ve sistem yarın da açık kalır mı
Bu karmeye etki edecek tek ders matematik gibi duruyor o dersin krediside yüksektir hocaya durumu açıkla belki yardımcı olur
4 farklı sosyal medya aracından yazdım hiçbirine bakmadı sizce aramak ayıp olur mue okul yarın kapanıyo ama saat kaçta bilmiyorum
yani daha yeni yazdıysan bakar birazdan ama arandaki samimiyete güveniyorsan saat çok geç değil arayabilirsin4 farklı sosyal medya aracından yazdım hiçbirine bakmadı sizce aramak ayıp olur mu
hiç güvenmiyorum yazalı 10 satten fazla oluyor ve sürekli aktif bir deyani daha yeni yazdıysan bakar birazdan ama arandaki samimiyete güveniyorsan saat çok geç değil arayabilirsin
bence ara gitsin nolucakhiç güvenmiyorum yazalı 10 satten fazla oluyor ve sürekli aktif bir de
tamam ne olursa size söylerimbence ara gitsin nolucak
lisede iken sırf matçı 70 70 sözlü girdi diye ((yazılılarım 80 90 idi ) 1 hafta boyuna wp - sms - x te yazdım ağzına tükürdüğüm bakmamıştı hiç -bilerek yapıyorlar arasan kendini ezdirsen belki ama arayıpta yükseltmezse -gıcıksa- hocanın dersine girmek işkence olur ,yapma zaten 1. dönem ,2. dönem 85... bilmem ne yapıp takdirini alırsın kasma4 farklı sosyal medya aracından yazdım hiçbirine bakmadı sizce aramak ayıp olur mu
açmadıbence ara gitsin nolucak
engellemiş olduğu nasıl anlaşılırbence ara gitsin nolucak
Niye arıyon laaçmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
engellemiş olduğu nasıl anlaşılır
Kaybedecek bişey kalmıyor ki zaten niye aramayayım ne olacak en fazlaNiye arıyon la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne gerek var bak ben fizikten kaldım hocanın yanına gittim eliyle git hareketi yaptı tamam dedim demek zorundayım olan olmuş