❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Oem Paketlerde %5 İndirim (Geceye Özel)

beyler ekran kartları da yüzde 10 indirimde bakın derim

Bu sistemi bugün alan varsa sipariş özetinde ekran kartının ne kadar yazdığını iletebilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler ekran kartları da yüzde 10 indirimde bakın derim
%10 indirime rağmen çoğu piyasanın çok üstü fiyatında

ekran kartını alıp diğer parçaları satarım , ekran kartı 50 ye gelrimi o şekil ? sence?
37 etmez bence o parçalar üstte de sordum eğer alan biri varsa sipariş özetini rica et diğer parçaların ederi ile ekran kartının ederini ayrı yazıyorlar ekran kartının kaça geldiğini görüyorsun diğer parçaları iptal edip ekran kartını alabilirsin

bu fena değil mevcut piyasa da
Geçen ki RTX5090 sistemin birebir aynısı, tek fark 5080 koymuşlar ama o sistemde en ucuz 5090 135K iken sistem de 135K idi.

Şuan 5080 en ucuz 66K, sistemden fiyatı düşünce geri kalan parçalar 25700 ediyor ki bence güzel fiyat. İlla hazır sistem alıcam diyenler alabilir, 1500 TL farkla B860M upgrade de ile alınması daha iyi olur.

Matematik durumu baya bir yoğun paket
1768334528523.webp

alınabilir
bu daha bence iyi fiyat performans olarak
doğru hesapladıysam sipariş özetlerine göre ekran kartını 43000 e alabiliyorsunuz pekte mantıklı değil gibi ikisi de
1768334854265.webp

nne 70 kmıı https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-ti-h810m-b-1tb-ssd-16gb-ram.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu daha bence iyi fiyat performans olarak
doğru hesapladıysam sipariş özetlerine göre ekran kartını 43000 e alabiliyorsunuz pekte mantıklı değil gibi ikisi de
Alıntıyı görüntüle
şimdi geznirken gördüm intel olmasa ve akvaryum beyaz kasa seçeneği olsa direkt çekerdim

Geri