Luci_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
2. El hangi parçalara bakılmalıBu bütçede sıfır tek seçenek sanırım ama bence bu bütçede ikinci el alınmalı
2. El hangi parçalara bakılmalıBu bütçede sıfır tek seçenek sanırım ama bence bu bütçede ikinci el alınmalı
desen ne olur la?Hiddetle yanıt vermene gerek yok farkettim söyledim. Yazdığın isimle o forumdaki isim aynı değil. Şahsen hazırlanan postlarda, hele copy paste yapılıyorsa usulen "alıntıdır" yazılır. Buraya taşımanda bir problem yok zaten, sadece gördüm ve davranışını anlam veremedim. İzinliyse OK bişey demedik.
rx7600 alma 2.el bak bütçe varsa kesinlikle 9060 xtRX7600 olan sistem alınır mı?
Tipe ve üsluba bak. Tmm qnq devam. BUSTEDdesen ne olur la?
Hocam 16gb olanlar 18k dan aşağı yok biraz fazla değil mi piyasasırx7600 alma 2.el bak bütçe varsa kesinlikle 9060 xt
9060 xt hala aşağı yukarı çıktığı fiyatlarda bu arada ama her model için demiyorum elbetteHocam 16gb olanlar 18k dan aşağı yok biraz fazla değil mi piyasası
Teoride yetmesi lazımGüç kaynağına dikkat edin arkadaşlar geçen ki 5070 ti sistemi aldım şu an sorunlarla boğuşuyorum. Güç kaynağını iade yolladım yeni güç kaynağı gelecek test edip yazacağım teknik yardım kısmından takip edebilirsiniz. 5070 ti sistemi alacaklar 750 watt'ın üzerinde bir güç kaynağı alın ve kaliteli olmasına dikkat edin.
B580 nasıl bilginiz var mı fiyat olarak sıfır fiyatı iyi ama çok tartışmalı bir kart. 5 5600+fazeon f1+b580+2. El ram+elimdeki 240gb ssd ile bir sistem yapmayı düşünüyorum9060 xt hala aşağı yukarı çıktığı fiyatlarda bu arada ama her model için demiyorum elbette
alınır halen fhd taş gibi sistem. taksitle almak mantıklı yaniRX7600 olan sistem alınır mı?
Hiçbir sorununu düzeltemediler alınmaz intel kartB580 nasıl bilginiz var mı fiyat olarak sıfır fiyatı iyi ama çok tartışmalı bir kart. 5 5600+fazeon f1+b580+2. El ram+elimdeki 240gb ssd ile bir sistem yapmayı düşünüyorum