🔥İndirim Hazır Sistem İndirimleri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
B580 nasıl bilginiz var mı fiyat olarak sıfır fiyatı iyi ama çok tartışmalı bir kart. 5 5600+fazeon f1+b580+2. El ram+elimdeki 240gb ssd ile bir sistem yapmayı düşünüyorum
R5 5600 ile yapacaksan b580 ekart uzak dur, umduğun fps değerleri alamazsın.

Güç kaynağına dikkat edin arkadaşlar geçen ki 5070 ti sistemi aldım şu an sorunlarla boğuşuyorum. Güç kaynağını iade yolladım yeni güç kaynağı gelecek test edip yazacağım teknik yardım kısmından takip edebilirsiniz. 5070 ti sistemi alacaklar 750 watt'ın üzerinde bir güç kaynağı alın ve kaliteli olmasına dikkat edin.
fazeon psu ise normal :D

Somestirda belki karne hediyesi 4060lar gelir 19 20kya hazır sistem, eski günlerin hatrina hodl diyorum :D

neden hocam darboğaz mı yapıyor? Aslında beslemesi lazım
Ben Ryzen 7 8700f ile ddr5 6000mhz cl30 dahil ramla kombinledim, fps olarak rtx4060 , rtx5050 belki benim kartı geçiyordur o kadar diyeyim

Hocam bu biraz garip sorun başka bir şey olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıklanan indirim tarihleri var mı?
“B580’i al sen. Kullanmaya başladıktan birkaç ay sonra sarı siteye koyduğunda ne demek istediğimi anlarsın 😄 Anlatmak istediğimi tam olarak kavraman için önce kartı satın alıp biraz deneyimlemen lazım.
Elimde hali hazırda bi arada RX7600 vardı o bile B580 geçiyor bizzat 2 kart aynı sistemde söküp , taktım. bi kaç oyunlarda test ettim

Hocam bu biraz garip sorun başka bir şey olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıklanan indirim tarihleri var mı?
Dostum düşük işlemciyle kötü performans veriyor yazılımsal sorunlu kart

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,626
Üyeler