federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,281
Kendileri çektiği bant bu aulanın stickerında aula yazar düz siyah olmaz.Amazon depodan aula klavye aldım
Kapalı kutu geldi.
Kendileri çektiği bant bu aulanın stickerında aula yazar düz siyah olmaz.Amazon depodan aula klavye aldım
Kapalı kutu geldi.
Kutu biraz yıpranmış klavyenin bu yüzden de depoda satmış olabilirler hocam.bende wifi adaptör aldım kutu bantları duruyordu 0 görünüyordu ama amazon depo diye etiket yapıstırmıslar sanıyorum tüm iade ürünlere acılmasa bile bu etiket yapıstırılıp 2.el diye gönderiliyor.
Aaaa evwt hocam doğru diyorsunuzKendileri çektiği bant bu aulanın stickerında aula yazar düz siyah olmaz.
bence takılma bende yurtdışından almıştım forumda patlama yapınca, klavye savaştan çıkmış gibi geldi hatta öyle bir zarar almışki switchler tuşlar çıkmıştı hepsini taktım geri 1-2 yıldır kullanıyorum gayet iyi.Aaaa evwt hocam doğru diyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevinmiştim bende sıfır diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilemeyiz şans.Bunu takip ediyordum. Tekrar indirim olur mu acaba?
0 ürün geldiAcaba kullanılan bir ürün mü yoksa şansa deponun tozlu raflarında unutulan 0 mı gelir sitem toplayasım var
1 sene amazon garantili zaten iade edersiniz hocam.Acaba mekanik klavye almak ne kadar mantıklı? Neden iade edildiği bilgisi paylaşılmıyor sonuç olarak. Aradığım klavye 2 bin tl daha ucuza depo'da mevcut ama çift basma vs. bir sorun mu oldu bilemiyoruz.
ben görmedim ekranıma düşmediPure 9070 düşmüş satılmış acaba kaça gitti