🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bende wifi adaptör aldım kutu bantları duruyordu 0 görünüyordu ama amazon depo diye etiket yapıstırmıslar sanıyorum tüm iade ürünlere acılmasa bile bu etiket yapıstırılıp 2.el diye gönderiliyor.
Kutu biraz yıpranmış klavyenin bu yüzden de depoda satmış olabilirler hocam.

Konu da 50 kere falan yazdım herhalde amazon depo sticker çekiyor diye :D

Aaaa evwt hocam doğru diyorsunuz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevinmiştim bende sıfır diye 😀 😀 😀 😀 😀
bence takılma bende yurtdışından almıştım forumda patlama yapınca, klavye savaştan çıkmış gibi geldi hatta öyle bir zarar almışki switchler tuşlar çıkmıştı hepsini taktım geri 1-2 yıldır kullanıyorum gayet iyi.

Geçenlerde RTX 5070 ekran kartı almıştım bugün geldi. Daha önce iade eden arkadaş kutuyu parçalamıştı biraz. Ekran kartını pci koruyucusuyla hdmi, display port girişlerinin kapaklarını da yürütmüştü herhalde çıkmadı. Onun dışında kartta bir çizik vs bir şey yoktu. Coil whine seside almadım.

Acaba mekanik klavye almak ne kadar mantıklı? Neden iade edildiği bilgisi paylaşılmıyor sonuç olarak. Aradığım klavye 2 bin tl daha ucuza depo'da mevcut ama çift basma vs. bir sorun mu oldu bilemiyoruz.

Acaba mekanik klavye almak ne kadar mantıklı? Neden iade edildiği bilgisi paylaşılmıyor sonuç olarak. Aradığım klavye 2 bin tl daha ucuza depo'da mevcut ama çift basma vs. bir sorun mu oldu bilemiyoruz.
1 sene amazon garantili zaten iade edersiniz hocam.

Geri