🔥İndirim Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Bir adet win10 retail paylasacak olan var mı 5 tl atayım :)

Bu arada belki önceki konularda yazılmıştır. Tarafıma gönderilen kodların hepsi farkldıır.

pro da ve ofiste tür önemli mak mı?
Ben windows lisanslamadım office yaptım. Retail diye sattığı için retail olmasını istiyoruz tabi.

LICENSE DESCRIPTION: Office 24, RETAIL(MAK) channel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Office sattığı keylerde retail yazmıyor zaten o yüzden benim için fark yok. Windows keyde yazıyor onu kullanıp retail çıkmazsa satıcıya yazarsınız değişim için.

Ben windows lisanslamadım office yaptım. Retail diye sattığı için retail olmasını istiyoruz tabi.

LICENSE DESCRIPTION: Office 24, RETAIL(MAK) channel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Office sattığı keylerde retail yazmıyor zaten o yüzden benim için fark yok. Windows keyde yazıyor onu kullanıp retail çıkmazsa satıcıya yazarsınız değişim için.
Mak key etkinleştirirken donanım ve onay kimliğini gorsel olarak alın, ileride formattan sonra etkinleştirirken manuel olarak girip etkinleştirirsiniz.
Aksi taktirde “ etkinleştirme sınırı aşıldı” hatası alı, etkinleştiremezsiniz.

Bana gelen win11 keylerin hepsi mak key whatsapptan yazdım cevap gelmedi
Ayrıca 3 tane ofis2024 keyi göndermişler 2 tanesi aynı. Onlarda Retail Mak channel. Onuda belirttim bakalım nolacak

Ekran görüntüsü 2026-01-14 212303.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-14 212439.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-14 212632.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-14 214608.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-14 214859.webp

Son düzenleme:
@TiRaNTx @pharm4vita aynı gelen kodları, mesajı gönderen pintipin hesabına cevap olarak yazın yenisini atıyor.

ETKİNLEŞTİRME:
microsoft hesap ile ugrasmak istemeyen:
bu siteler, birara kapanmıstı. bildigim kadar gunde 1 veya 2 alıma musade ediyor(uzun zamandır kullanmamıstım, home dan proya yukseltme esnasında hotmail hesap bloke galiba giremeyince kullandım:))
microsoft tel ile etkinleştirme kaldırıp, mail hesap zorlayınca...
tam randımanlı calısıyormu bilemiyorum, işi olan deneyebilir..
2.webp

Son düzenleme:
Geri