Aksama kontrol eserim bakim, piyasadaki frre olarak paylasılan varmı..Satıcı keyleri yolladı, 4 adet Win11 + Office 2024 almıştım. Office keyleri SMS ile ve 4 + 4 kere Windows ve Office keyi içeren Whatsapp mesajı geldi. 2'şer key birebir aynı yani 3'er tane farklı kod göndermiş. Format bu şekilde. Herkese aynı kodlar mı gidiyor bilmiyorum diye ucundan gösterdim.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
pro da ve ofiste tür önemli mak mı?Bu arada belki önceki konularda yazılmıştır. Tarafıma gönderilen kodların hepsi farkldıır.
Ben windows lisanslamadım office yaptım. Retail diye sattığı için retail olmasını istiyoruz tabi.pro da ve ofiste tür önemli mak mı?
Mak key etkinleştirirken donanım ve onay kimliğini gorsel olarak alın, ileride formattan sonra etkinleştirirken manuel olarak girip etkinleştirirsiniz.Ben windows lisanslamadım office yaptım. Retail diye sattığı için retail olmasını istiyoruz tabi.
LICENSE DESCRIPTION: Office 24, RETAIL(MAK) channel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Office sattığı keylerde retail yazmıyor zaten o yüzden benim için fark yok. Windows keyde yazıyor onu kullanıp retail çıkmazsa satıcıya yazarsınız değişim için.
Yazdım bir hareket olmadı daha, 40 dk dır cevap alamadım whatsapptan@TiRaNTx @pharm4vita aynı gelen kodları, mesajı gönderen pintipin hesabına cevap olarak yazın yenisini atıyor.
buradakiler 10 tl ile yine iyi.Para iadesi yok pinti ve sağlam lisanda
50 - 100 kitliyip geçiyorlar