Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 960
benimkiler de 2 gündür bekliyor5 gündür uçak indi gümrüğe giremedi
benimkiler de 2 gündür bekliyor5 gündür uçak indi gümrüğe giremedi
Hocam kaç günde havaalanına geldi peki ürünlerinizbenimkiler de 2 gündür bekliyor
6 günHocam kaç günde havaalanına geldi peki ürünleriniz
Peki telefon numarası olayını nasıl hallettinizOpera indirin. Direkt gizli sekme açın. Duruma göre VPN zaten kendisinde var. Ben bununla problemsiz ortalama 10 tane sipariş verdim.
her zaman so4rmuyor ve bazaen ayn ınumarayı kabul eediyorPeki telefon numarası olayını nasıl hallettiniz
Reis daha yüklenmedi ki uçağa. Yine de izin vermiyor. Bir de elime geldiğinde nasıl iade edecem. 6 şubat muhabbeti varUçağa verdilerse iş işten geçti artık sen bekleyecen gelecek birdaha mı iade edecen boş iş git ne lazımsa onları al sheinden zaten kısıtlı süre var
Opera yerine chrome gizli sekme ve vpn de iş görür mü? Vpn de hangi bölgeyi seçtinizher zaman so4rmuyor ve bazaen ayn ınumarayı kabul eediyor
Benim pazartesi günü indi aynı gün işlendi, kargo şirketlerine göre değişiyor olabilir5 gündür uçak indi gümrüğe giremedi
Bazen soruyor bazen sormuyor. Numarayı kaydetmesemde üye olurken sorduğunda numara yazdım. 2 numara yeterli oldu.her zaman so4rmuyor ve bazaen ayn ınumarayı kabul eediyor
Pilliler iptal oluyor zaten dedimyaMonitör için ambilight senkronize led aldım pil içermediği için iptal olmadı
Gizli sekmeden webden yeni hesapla girdim, indirim aktif oldu ama kargo çıkıyor, kargo çıkmaması için ne yapmak lazımBazen soruyor bazen sormuyor. Numarayı kaydetmesemde üye olurken sorduğunda numara yazdım. 2 numara yeterli oldu.