Şu şartlarda ayı gibi hamur yersiniz anca. Ekonomi şahlanmadan önce bile sınırsız menüler o kadar dolu değildi. 10 sene önce Pendik sahilde sınırsız pizza yemiştik arkadaşlarla. Ondan beridir bu sınırsız menü konseptine tövbe ettim. Bakmıyorum bile.İstanbul içi maltepede oturduğum için maltepeye yakın veya maltepe içi olabilir heros pizza dışında böyle ayı gibi yiyebileceğimiz yerler varmı? Yiyecek fark etmez her türlüsü okey ama kişi başı 600 geçmesin
Evet bir kaçkere heros pizzaya gittim ama gayet iyiydi fiyatına göre 250tl sınırsız pizza ve içecek, pizzalar çok kalın dı fakat tadı çok iyiydi 20-25 tane yiyorduk bunun dışında sınırsız yerler bulabilirsem çok iyi olur arkadaşlarla gidicez birde karşıma çıkıyordu sınırsız kanat sınırsız tatlı vb şeyler yardımcı olan olursa çok sevinirimŞu şartlarda ayı gibi hamur yersiniz anca. Ekonomi şahlanmadan önce bile sınırsız menüler o kadar dolu değildi. 10 sene önce Pendik sahilde sınırsız pizza yemiştik arkadaşlarla. Ondan beridir bu sınırsız menü konseptine tövbe ettim. Bakmıyorum bile.
Evet bir kaçkere heros pizzaya gittim ama gayet iyiydi fiyatına göre 250tl sınırsız pizza ve içecek, pizzalar çok kalın dı fakat tadı çok iyiydi 20-25 tane yiyorduk bunun dışında sınırsız yerler bulabilirsem çok iyi olur arkadaşlarla gidicez birde karşıma çıkıyordu sınırsız kanat sınırsız tatlı vb şeyler yardımcı olan olursa çok sevinirim
hocam bende maltepede yaşıyorum pizzacılar dışında çok yok gibi birde güzel olmuyo gereksizİstanbul içi maltepede oturduğum için maltepeye yakın veya maltepe içi olabilir heros pizza dışında böyle ayı gibi yiyebileceğimiz yerler varmı? Yiyecek fark etmez her türlüsü okey ama kişi başı 600 geçmesin
Size uzak ama ucuz diye yazayım dedim arenapark avmde bir tane tavukçu var 300 liraya yakın bir şeydi sanırım tam emin değilim sınırsız kızartma tavuk oluyor yanında soğan halkası ve patates kızartması da var. Hamburger ve lavaş içine sarılmış olarak da yiyebiliyorsun bunlar da fiyata dahil, 1 saat süren oluyor, tavuklar da tender, shots ve kanat olarak var.İstanbul içi maltepede oturduğum için maltepeye yakın veya maltepe içi olabilir heros pizza dışında böyle ayı gibi yiyebileceğimiz yerler varmı? Yiyecek fark etmez her türlüsü okey ama kişi başı 600 geçmesin
Doymak değilde hayvan gibi yeme hedefim varNiye hayvan gibi doyma hedefiniz var ki![]()
600 liraya belediyenin yerinde anca olabilir belkiDoymak değilde hayvan gibi yeme hedefim var
Hocam evet uzakmis ama o yol çekilir gibi dediğiniz yer baya iyiymişSize uzak ama ucuz diye yazayım dedim arenapark avmde bir tane tavukçu var 300 liraya yakın bir şeydi sanırım tam emin değilim sınırsız kızartma tavuk oluyor yanında soğan halkası ve patates kızartması da var. Hamburger ve lavaş içine sarılmış olarak da yiyebiliyorsun bunlar da fiyata dahil, 1 saat süren oluyor, tavuklar da tender, shots ve kanat olarak var.
En mantıklısı gibi600 liraya belediyenin yerinde anca olabilir belki
Kişi başı20-25 tane ne demek 10 kişi mi gidiyorsunuz