hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,179
ben itopya sözde karne indirimi konusu gördüm bugün açılıyo aradaiyi olmasa konusunu açmazdık krdsm
ben itopya sözde karne indirimi konusu gördüm bugün açılıyo aradaiyi olmasa konusunu açmazdık krdsm
hoca naptın sen ya ben 7500f e korkarak takmıştım gereksizmiş korkum demek ki5500 ile 9070 XT sistem yaptım. Monitör 2K işlemci valorant tarzı işlemciye yük bindiriren oyunlarda bile darboğaz yapmıyor. Bu ikili hiç yapmaz
Bilgisayarcı olduğum için sistem deneme fırsatımız oluyor. 1 haftadır bununla takılıyorum.hoca naptın sen ya ben 7500f e korkarak takmıştım gereksizmiş korkum demek ki
hocam r5 3600 ile test sonuç gelir miBilgisayarcı olduğum için sistem deneme fırsatımız oluyor. 1 haftadır bununla takılıyorum.
Valorantta arada bir FPS düşüşü oluyor aniden ama bir süre sonra düzeliyor.
RDR2 ultra 4K da 100 fps veriyor.
2 ay önce değil de 4 ay olabilir belki 2 ay önce kasımda millet 40kdan almak için takla atıyorduben 2 ay önce mi ne pch smokinli 35k 7500f ile 5060ti sistem için dalga geçmiştim. şimdi ki duruma bak ddr4 bile zor veriyorlar üstelik kart amd![]()
2 ay önce değil de 4 ay olabilir belki 2 ay önce kasımda millet 40kdan almak için takla atıyor
3600X var. 5500 seviyesinde bir işlemci zaten. Yine aynı sonuçları verir gibihocam r5 3600 ile test sonuç gelir mi![]()
aynen ben geç baktım foruma ram ve anakart yokmussepete eklemeye çalış bakalım onu