erayotuzdort
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 607
Çok haklısın belli sıkıntılar var zaten, para vermeden tneha yerlerde oynamak çok haksızlık. Kıbrıs odtü kampüsündeyim ve 2 tane gym ve 5 tane pokestop vardı sadece kampüstePokemon Go'yu 2016-2023 arası deli gibi oynadım. Sadece 1 sene ara verdim o da FakeGPS uygulamalarının artık çalışmamasından ötürü. Sonra olduğu kadar devam ettim ama oyun merkezi yerlerde oynamak için tasarlanmıştı. Ardından tek başına mücadele edebileceğimiz Go Maç Lig'i geldi. Oyundan nefret edip tamamen bırakmama ve hesabımı kapatmama sebep olan şey de bu oldu. Bariz bir şekilde algoritma var ve bu algoritma oyuna ara verenler ya da Play Store'den Niantic'i finanse edenlere çalışıyordu. Yabancı forumlara baktım, aynı tartışma oralarda da yaşanmış. Tartışma derken, konu tartışmaya kapalı zaten, insanlar sohbet etmiş diyelim.![]()
Anlattıklarına hakimim kanka, 2. telefon olsa zaten yapacağım o dediğini ama yok işte, çok kötü olunca şarj dayanmıyor oyun desteklenmiyor vs vs daha sıkıntı oluyor. İyi bir telefon geçerse 2. hesabımı oradan kontrol edeceğim benimde kafama yattı. Bu kanalı takip ediyorum ama yapmacık tavırları aşırı itti beni. vebsitelerinden takip ediyorum kısa ve öz haberler daha etkili bence. Geçen ay safari de 1 tane 100iv tyranitar, 2 tane de 100 iv tyranitar yakaladım legacy move ile, o aşırı rahatlattı beni. Geçen kyurem siyah beyaz etkinliği oldu oradan da 100iv siyah kyurem buldum. mega rayquaza falan derken artık çoğu raidi tek alabiliyorum fakat 5* imkansız 2. telefon olmadan.Oyun bana geçmişi hatırlattığı için artık oynamıyorum. Kendi tecrubelerimi aktarayım. Eğer elinde 2 tane hesap varsa telefona 2 tane pokemon göre kuruluyor bu sayede 4 kişilik bazen 5 kişilik raidleri tek başına halledebiliyorsun(malzeme çok gidiyor iksir ve canlandirma). Uzaktan raid olayı vardı bu sayede forumlarda raid alabileceğin kişileri bulup tek başına da olsan ta Amerika'daki Japonya'daki raidlere görebiliyorsun. Eğer 2 hesabın varsa raid de host sahibi olup da girebilirsin. Eğer güçlü takım denk gelmez ise maç başlamadan çıkınca sana biletini geri veriyor maç macladiktan sonra çıkınca bilet çöp oluyor. Oyunda meta sistemi var. Bazı karakterler kendi türünde çok güçlü o karakterlere odaklanabilirsin. Aslında büyük potansiyeli olan türünde çok nadir bir yapım. Ama kötü yönetim ve Türkiye de geç çıkması oyuncu kitlesini öldürdü. Ayrıca o pvp mantığı hayatımda gördüğüm en saçma mantık. Savunma yok şansa bağlı zaten konum olarak kötü durumda olan insanlar varken bu insanların karşısına 100iv hem de zayıf noktamız göre karakter çıkınca bizim hiç şansımız kalmıyor. En azından 2 kalkan ve sadece atak spam yerine bi savunma mekanizması olsa daha eğlenceli olurdu. Biz bazı 3 iq lar ile kavga ederek(gerçek hayatta 3 iq insan olunca bölgeyi sahiplenmeye çalışıyor) kasmaya çalıştık adamlar kafana rahat kasildi şimdi her yer pokestop gym olsa ne yazar altın çağını çöp ettiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Poké Daxi
Hi! I’m Dax & I'm on a journey to help you become an elite Pokémon GO player. On this channel, you'll find videos packed with tips, tricks, guides, and gameplay strategies to help you master every aspect of Pokémon GO — from PvP and raids to shiny hunting and stardust optimization. You’ll also...youtube.com
Yabancı kanal belki işine yarar bilgi verir.
Çok haklısın belli sıkıntılar var zaten, para vermeden tneha yerlerde oynamak çok haksızlık. Kıbrıs odtü kampüsündeyim ve 2 tane gym ve 5 tane pokestop vardı sadece kampüsteşu an bir sürü kayıt ettirdik 6 gym ve 25 e yakın pokestop var. Pokemon grubu kurdum wp den 20 kişi olduk. Birlikte oynayınca baya eğlenceli oldu. Ama işte dediğin sebeplerden baya sıkıntılı olduğu için insan kıskanıyor. Sen burada raide adam bulamazken amerikada adam yoldan geçerken o an ne çıkıyorsa raide katılıyor zorlanmadan alıyor direk. Yada ülkesine özel etkinliklerden ayı gibi ödül alıyor. Her ne kadar öyle desemde 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde 4 yıldızlı siyah ve beyaz kyurem, 2 tane 4 yıldızlı garchomp, 2 tane 4 yıldızlı tyranitar (1 i gölge) falan falan baya güçlü pokemonlar topladım. hep istediğim 4 yıldızlı mega charizard ı da elde ettim yılbaşında. 3 ayda bu kadar gelişiliyorsa 1 yıl oynansa full olursun gibime geldi o yüzden başlanır bence şu an.
Gerçekten doğru ya, ama ben GPS e karşıyım, yani kullanmaya. Bir ara kullandım yalan olmasın ama max 1 hafta sonra bıraktım. Hiç bir mantığı yoktu çünkü. Şu an ise arakdaşlarımla raid saatinde uzaktaki gym e yetişmek için koştuğumuz an anladım oyunun amacını. Çok eğlenceli oluyor öyle. Oyunu sadece içerik olarak değil kiminle oynadığına göre şekillendirmen gerek. Mesela lol, csgo , fifa/pes. Bu oyunlar müthiş oyunlar değil. Gidip saatlerce oynayamazsın tek başına. Arkadaşların olduğu zaman doyamazsın ama.Ben FakeGPS kullandığım zamanlarda Santa Monica ve Central Park'ta takılıyordum. Oralardaki 1 günde yaptığımı burada 1 ayda yapamazdım. Mobil oyun olmasına rağmen gerçekten zevk alarak oynadığım oyunların en başında gelirdi ama Niantic'in politikaları coğrafya kaderdir derdirtecek cinsten.
2.telefona ihtiyacın yok samsunglarda oyunu 2 defa indirebiliyorsun biri google play diğeri samsungun kendi uygulama mağazasından yada güvenli klasöre oyunu kopyalayabilirsin. şarj dayanmaz sadece raid gireceğin zaman açarsın olur biterÇok haklısın belli sıkıntılar var zaten, para vermeden tneha yerlerde oynamak çok haksızlık. Kıbrıs odtü kampüsündeyim ve 2 tane gym ve 5 tane pokestop vardı sadece kampüsteşu an bir sürü kayıt ettirdik 6 gym ve 25 e yakın pokestop var. Pokemon grubu kurdum wp den 20 kişi olduk. Birlikte oynayınca baya eğlenceli oldu. Ama işte dediğin sebeplerden baya sıkıntılı olduğu için insan kıskanıyor. Sen burada raide adam bulamazken amerikada adam yoldan geçerken o an ne çıkıyorsa raide katılıyor zorlanmadan alıyor direk. Yada ülkesine özel etkinliklerden ayı gibi ödül alıyor. Her ne kadar öyle desemde 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde 4 yıldızlı siyah ve beyaz kyurem, 2 tane 4 yıldızlı garchomp, 2 tane 4 yıldızlı tyranitar (1 i gölge) falan falan baya güçlü pokemonlar topladım. hep istediğim 4 yıldızlı mega charizard ı da elde ettim yılbaşında. 3 ayda bu kadar gelişiliyorsa 1 yıl oynansa full olursun gibime geldi o yüzden başlanır bence şu an.
Anlattıklarına hakimim kanka, 2. telefon olsa zaten yapacağım o dediğini ama yok işte, çok kötü olunca şarj dayanmıyor oyun desteklenmiyor vs vs daha sıkıntı oluyor. İyi bir telefon geçerse 2. hesabımı oradan kontrol edeceğim benimde kafama yattı. Bu kanalı takip ediyorum ama yapmacık tavırları aşırı itti beni. vebsitelerinden takip ediyorum kısa ve öz haberler daha etkili bence. Geçen ay safari de 1 tane 100iv tyranitar, 2 tane de 100 iv tyranitar yakaladım legacy move ile, o aşırı rahatlattı beni. Geçen kyurem siyah beyaz etkinliği oldu oradan da 100iv siyah kyurem buldum. mega rayquaza falan derken artık çoğu raidi tek alabiliyorum fakat 5* imkansız 2. telefon olmadan.