Tekil iade değil aslinda. 2 ayrı fatura var, ekran kartı 104k'ya faturalı kalanları 32k. Yoksa ben 32k olan faturadan ssd'yi alayim rami alayim kalanlari sizde kalsin gibi bir iade yapmadım. Bana 2 ayrı faturayla farklı kargolar yolladılar. Bir faturadaki tüm ürünleri teslim almadım. Ekran kartımın faturası da bende, sonuçta parasınü ödeyip aldigim bir ürün bu niye sizde demeyecekler.Vatan bu iadeleri nasıl kabul etmiş?
Toplu satılan şeylerde tekil iade durumunu nasıl göz ardı etmişler? Pazaryerlerinde birlikte satılan ürünlerde (bundle gibi) artık iade de tamamnını etmeniz istenebiliyor. En azından satıcıya seçeneği var.
Bu şekilde suistimal derecesindeki durumda Vatan bir dahakine buna izin vermeden kampanyalı ürün oluşturur. Sonuna kadar da hakkıdır.
Cidden ülke olarak sağlıksızız.
E-ticaret denen şeyi uzaktan satışı kendi test lab ve kazanç kapısı haline getiren düzenin hepsine de cidden yazıklar olsun.
hepsini ayrı faturalatmak istesek yapıyorlar mı?Tekil iade değil aslinda. 2 ayrı fatura var, ekran kartı 104k'ya faturalı kalanları 32k. Yoksa ben 32k olan faturadan ssd'yi alayim rami alayim kalanlari sizde kalsin gibi bir iade yapmadım. Bana 2 ayrı faturayla farklı kargolar yolladılar. Bir faturadaki tüm ürünleri teslim almadım. Ekran kartımın faturası da bende, sonuçta parasınü ödeyip aldigim bir ürün bu niye sizde demeyecekler.
İnanın bilmiyorum.hepsini ayrı faturalatmak istesek yapıyorlar mı?
1000w veya üstü ben 1250 siparis ettim.5090 kart için önerilen psu ne ?
Sırf şu kablo ısınma yanma v.s olayından evime sokmayacağım ürün 5090.Yetmiyorsa yapın çift girişli kartları sırf kablo 1 fazla artmasın diye girilen durumlar iç açıcı.1350w üstü psularda artık 2x 600 var.1000w veya üstü ben 1250 siparis ettim.
Benim aldığım MPG A1250GS de 2 adet 12v2x6 çıkışı var. İleride muhtemelen 6090'da falan çift isteyecekler ne olur ne olmaz aldım. 5090'a 0.9V'da 2800mhz undervolt atınca (çok stabil bir undervolt, crash yemenizin imkanı yok) 100w düşüyor tuketimi, oyunlarda normalde 500-550 çekerken artık max 400-450w çekiyor.Sırf şu kablo ısınma yanma v.s olayından evime sokmayacağım ürün 5090.Yetmiyorsa yapın çift girişli kartları sırf kablo 1 fazla artmasın diye girilen durumlar iç açıcı.1350w üstü psularda artık 2x 600 var.
o sistemin konusu forumda açıldı mı ben görmedimEvet. Daha bugun musteri hizmetleti ile görüştüm, bazı arkadaşlar direkt ekran kartı haricindekileri iptal edip paralarini almislardi. Bende ürünler kargolanmıştı, ekran kartini alıp diğer tüm parcalarin kargosunu teslim almamistim. Çünkü hem ayri faturadadılar (5090 104k olarak tek basina fatura kesilmisti) diger parcalar iade olarak ankaraya döndü ve pzt teslim aldilar. Bugun aradim, iadeniz onaylandı en geç 3 güne bankanıza iletilecek dediler. 32k yatacak şimdi. 104k'ya INNO3D 5090 X3 aldım 3 takditle 35*3 olarak ödeyeceğim.
o sistemin konusu forumda açıldı mı ben görmedim
sıcak fırsatlarda açılması gerekiyormuş konunun görsem direk yapıştırırdımİşlemci anakart ve ekran kartının ederi 135.000 TL geri kalanlar bedava gibi bir rakama geliyor (İşlemci 9 - Anakart 4 - Ekran kartı 122)
INTEL U5 245KF - RTX 5090 - H810M-B - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5090 - H810M-B - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Olur da %10-15-20 ek indirim gelirse bu sistemi unutmayalım
En ucuz 5090 sıfır fiyatları (sahibinden)
![]()
- thepublicman
- Cevaplar: 276
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Sıcak fırsatlarda hocam konu.sıcak fırsatlarda açılması gerekiyormuş konunun görsem direk yapıştırırdım
Tavsiye sistem de zannettim hiç görmedim kaçırmışızSıcak fırsatlarda hocam konu.