30-35 bin TL arası laptop önerisi

viensoft

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,
İki adet laptop buldum sizce nasıl alınır mı?

Lenovo LOQ AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 83JC006BTR

Acer Nitro Lite Intel Core I5-13420H 16G 512GB SSD RTX4050 Freedos 16" Wuxga 165Hz Gaming Pc NH.DAEEY.001

Acerin sanırım 45Watt ekran kartı gücü var bu yetersiz değil mi? Lenovonun 105W

Loqlar kronikli anakart yakiyor acer hakkinda bilgim yok

selam, 1 ay öncesine kadar ben de bu bütçelerde arayıştaydım ve bir türlü karar verememiştim. her cihaz için bir sorun söyleniyor ve gün sonunda elde bir şey kalmıyor. ya lenovo ya da acer nitro alacaktım. hell'den dolayı victustan vazgeçtim. msi cyborg serisi var fakat ekran kartı 45 watt olduğu için onu da elemiştim. gigabyte'nin a16 serisi çıktı karşıma daha önce laptopunu görmediğim için şaşırmıştım fakat internette baktığımda çok olumsuz yorum da görmedim. fiyatı 33.000 tl iken aldım ve şahsen çok memnunum. gerek tasarımı gerek de performansı. evet 4050 ahım şahım bir kart değil ama en azından hem 40 serisi ve yeni dlss teknolojilerini destekliyor hem de çoğu günümüz oyununu rahatlıkla oynatıyor. sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim bu bilgisayarla alakalı. şimdi fiyatına baktım da 40.000 olmuş :( bilemedim belki daha iyi bir seçenek çıkabilir bu bütçeye... lenovo bu arada bence alınabilir ama ben o kart yanma muhabbetine kafayı taktım reddit'te inanılmaz karşıma çıkmaya başladı o sancıyla da oyun oynanmaz deyip vazgeçtim ama siz bilirsiniz tabi çok sallamam diyorsanız tercih edilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eklemeyi unuttum ufak miktarda ışık süzmesi var ama kabul edilebilir oranlarda. rahatsız etmiyor yani.

Lenovo LOQ AMD Ryzen 5 7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Oyuncu Taşınabilir Bilgisayar 83JC00DXTR
https://app.hb.biz/Eq299nq6Tana bunu buldum hocam 3050 yeterli olacaktır bana 24Gb ramda mevcut. Dediğiniz gibi her laptopta bir sorun var deniliyor ama özellikleri ve ekran kartı watt değeri oldukça iyi görünüyor bence

bilmiyorum 24e gerek var mı eğer 16 opsiyonlusu varsa ve fiyatı çok etkiliyorsa onu da değerlendirebilirsiniz. hayırlı olsun.

Geri