🔥İndirim EA SPORTS FC 26 TOTY SÜRÜMÜ Epic Games'te 989 TL!

Reaksiyon skoru
45
Toty sürümü ultimate team için ödüller veren bir sürüm. Steam üzerinde 27 dolar 1166 TL. Size kalmış alıp almamak ben çektim. Önceki yıllar hep game pass'e geldiğinde oynuyordum şu an game pass maalesef 400 tl.

Toty sürümü ultimate team için ödüller veren bir sürüm. Steam üzerinde 27 dolar 1166 TL. Size kalmış alıp almamak ben çektim. Önceki yıllar hep game pass'e geldiğinde oynuyordum şu an game pass maalesef 400 tl.
Hocam 989 nerden geldi?

Toty versiyon ne oluyor ?

• 5.000 Sezon Puanı

• Kadın ve Erkeklerde en az 82 reytingli 11 TOTY Adayı Altın Oyuncu Ögesi içeren Yılın Altın Takımı Adayları İlk 11 Paketi
Üç (3) 2025 Öne Çıkanlar 5’ten 1 Oyuncu Ögesi Seçimi (satılamaz, geçen yılki EA SPORTS FC 26 Football Ultimate Team kampanyalarında§ en fazla 88 GEN reytingli.):
  • Yıldız Defans Oyuncusu Öge Seçimi: 5 Defans Oyuncusundan 1’ini Seçin
  • Yıldız Orta Saha Oyuncusu Öge Seçimi: 5 Orta Saha Oyuncusundan 1’ini Seçin
  • Yıldız Hücum Oyuncusu Öge Seçimi: 5 Hücum Oyuncusundan 1’ini Seçin

• 5.000 Sezon Puanı

• Kadın ve Erkeklerde en az 82 reytingli 11 TOTY Adayı Altın Oyuncu Ögesi içeren Yılın Altın Takımı Adayları İlk 11 Paketi
Üç (3) 2025 Öne Çıkanlar 5’ten 1 Oyuncu Ögesi Seçimi (satılamaz, geçen yılki EA SPORTS FC 26 Football Ultimate Team kampanyalarında§ en fazla 88 GEN reytingli.):
  • Yıldız Defans Oyuncusu Öge Seçimi: 5 Defans Oyuncusundan 1’ini Seçin
  • Yıldız Orta Saha Oyuncusu Öge Seçimi: 5 Orta Saha Oyuncusundan 1’ini Seçin
  • Yıldız Hücum Oyuncusu Öge Seçimi: 5 Hücum Oyuncusundan 1’ini Seçin
ana oyun var demi

Ben ilk cıktığı gibi aldım benim kazancım ne aga hem ucuza hem iyi kartlar vercekler size

Geri