Selamlar 5600x 6700xt b550m pro-vdh alarak sistemi yeniledim bunun öncesinde rx580 3500x a320 m f kullanıyordum.Sistemi montajlattırdım bütün drivrlerı biosu güncelledim ama oyundayken nadir olsada çok kısa droplar oluşuyor,başka bir sorun oyun donuyor ama arkada sesler her şey devam ediyor alt tab yapınca düzeliyor,oyunlar ssdye kurulu 6 7 yıllık sata bi ssd eski sistemim de böyle bir sıkıntı yoktu,psudan şüpheleniyorum 650 w frisby 80 plus standart 6 7 yıllık,oyunda biraz zaman geçirince psu kısmında sesler yoğunlaşıyor,oyunu kapatınca veya oyundayken tık tık sesleri geliyor psudan olduğunu fark ettim yani büyük ihtimalle öyle,oyunu kapatıyorum hala devam ediyor aralıklarla tık tık biraz duruyor sonra devam ediyor.sonuçta psudan şüpheleniyorum şuanlık eski olması ve markasının iyi olmaması şuanki sistem de böyle sorunlar yaratır mı ? Bir de unutmadan bazen oyun açılınca ekranın üst bölgesi tam siyah olmamak şartıyla bi şerit halinde git gel yaptığını gördüm 5 6 defa şahit oldum,test sonuçlarını da atıcam uzun bi yazı oldu kusura bakmayın.