Aynı hızda 27GX790A-B var bu modeli önerir misiniz?
Aynı hızda 27GX790A-B var bu modeli önerir misiniz?
Onun paneli farklı woled ve qd oled arasından seçim yapmanız lazım. Ayrıca AOC parlak kaplama, LG mat.Aynı hızda 27GX790A-B var bu modeli önerir misiniz?
hocam k.b çok rahatsız ettim seni kaç aydır
ve g6 500 gz modeli ile diğer önerdiğin model arasındaki farklar nelerdir? aradaki 3.5 k fiyata değer mi onu bilemedimhocam k.b çok rahatsız ettim seni kaç aydır
500hz biraz fazla kaçacak benim sisteme, 240 gayet yeteri gibi. 4-5 sene içinde de ekran kartı güncellemesi yapmayı pek planlamıyorum şahsen. bunları düşünürsek 30 k altı modellerden önereceğin modeller var mıdır?
hocam k.b çok rahatsız ettim seni kaç aydır
500hz biraz fazla kaçacak benim sisteme, 240 gayet yeteri gibi. 4-5 sene içinde de ekran kartı güncellemesi yapmayı pek planlamıyorum şahsen. bunları düşünürsek 30 k altı modellerden önereceğin modeller var mıdır?
hocam senin diğer attığğın 38 k lık olanı çekecektim benim ziraat karta taksit yapmıyormuş hepsiburada. diğer sitelerde de satıcılar farklıydı alasım gelmedi o yüzden. Vatan'dan 35 k lık 500hz olanı çektim az önce mat ekranlar daha çok hoşuma gittiği için. Emeğine sağlık.![]()
Philips Evnia 26.5" 27M2N6501L/00 0.03ms 240Hz HDMI,DisplayPort QD-OLED 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 26.5" 27M2N6501L/00 0.03ms 240Hz HDMI,DisplayPort QD-OLED 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yukarida vahşi geçen monitörler vs gigabyte MO27Q28G ?![]()
Philips Evnia 26.5" 27M2N6501L/00 0.03ms 240Hz HDMI,DisplayPort QD-OLED 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 26.5" 27M2N6501L/00 0.03ms 240Hz HDMI,DisplayPort QD-OLED 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunlara razıysan woled alabilirsin, yoksa qd-oled sorunsuz.Yukarida vahşi geçen monitörler vs gigabyte MO27Q28G ?
Hangisi hocam ? Tandem diye konuşmuştuk sanırım bunu
Mor gibi gösteren bu değildi dimi ?
Bütçe: 30.000-40.000 arası.
taksit fazlaysa 40 k ya çıkabilirim 3 taksit v.s ise 30 k ideal.
Başlıkta belirttiğim gibi bir OLED panel önerisi istiyorum. Şu an yoğun olduğumdan ayrıntılı bakamıyorum. Link veya model numarası olarak önerilere açığım.
Kaliteli / OLED'e yakın diyebileceğiniz IPS önerileriniz varsa onları da değerlendiririm.
samsung g6 500 hz liği çektim vatandan,![]()
Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 40.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir önceki benim konularda en son konuştuğumuz, en iyi seçenek yinede gigabyte demiştiniz ,ben karar aşamasındaydım gigabyte geldi şimdi stoklara itopyaya gidip direkt alabilirim geçen konuda bunu önermiştiniz en mantıklı olan yinede bu ye, ama reddite baktığımda baya bi sıkıntısı varmış woledin. Ne yapacağız şimdiBunlara razıysan woled alabilirsin, yoksa qd-oled sorunsuz.
Rehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
Özel mesaj , DM kutunuz kapalı mı ?Bunlara razıysan woled alabilirsin, yoksa qd-oled sorunsuz.
Rehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net