Yardım OLED monitör önerisi 2K- 240HZ

Aynı hızda 27GX790A-B var bu modeli önerir misiniz?
Onun paneli farklı woled ve qd oled arasından seçim yapmanız lazım. Ayrıca AOC parlak kaplama, LG mat.

hocam k.b çok rahatsız ettim seni kaç aydır :D
500hz biraz fazla kaçacak benim sisteme, 240 gayet yeteri gibi. 4-5 sene içinde de ekran kartı güncellemesi yapmayı pek planlamıyorum şahsen. bunları düşünürsek 30 k altı modellerden önereceğin modeller var mıdır?
ve g6 500 gz modeli ile diğer önerdiğin model arasındaki farklar nelerdir? aradaki 3.5 k fiyata değer mi onu bilemedim

hocam k.b çok rahatsız ettim seni kaç aydır :D
500hz biraz fazla kaçacak benim sisteme, 240 gayet yeteri gibi. 4-5 sene içinde de ekran kartı güncellemesi yapmayı pek planlamıyorum şahsen. bunları düşünürsek 30 k altı modellerden önereceğin modeller var mıdır?

hocam senin diğer attığğın 38 k lık olanı çekecektim benim ziraat karta taksit yapmıyormuş hepsiburada. diğer sitelerde de satıcılar farklıydı alasım gelmedi o yüzden. Vatan'dan 35 k lık 500hz olanı çektim az önce mat ekranlar daha çok hoşuma gittiği için. Emeğine sağlık.

Yukarida vahşi geçen monitörler vs gigabyte MO27Q28G ?

Hangisi hocam ? Tandem diye konuşmuştuk sanırım bunu
Mor gibi gösteren bu değildi dimi ?

Yukarida vahşi geçen monitörler vs gigabyte MO27Q28G ?

Hangisi hocam ? Tandem diye konuşmuştuk sanırım bunu
Mor gibi gösteren bu değildi dimi ?
Bunlara razıysan woled alabilirsin, yoksa qd-oled sorunsuz.

Bütçe: 30.000-40.000 arası.

taksit fazlaysa 40 k ya çıkabilirim 3 taksit v.s ise 30 k ideal.

Başlıkta belirttiğim gibi bir OLED panel önerisi istiyorum. Şu an yoğun olduğumdan ayrıntılı bakamıyorum. Link veya model numarası olarak önerilere açığım.

Kaliteli / OLED'e yakın diyebileceğiniz IPS önerileriniz varsa onları da değerlendiririm.

samsung g6 500 hz liği çektim vatandan,

Bir önceki benim konularda en son konuştuğumuz, en iyi seçenek yinede gigabyte demiştiniz ,ben karar aşamasındaydım gigabyte geldi şimdi stoklara itopyaya gidip direkt alabilirim geçen konuda bunu önermiştiniz en mantıklı olan yinede bu ye, ama reddite baktığımda baya bi sıkıntısı varmış woledin. Ne yapacağız şimdi 😁

Özel mesaj , DM kutunuz kapalı mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,327
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri