kral123321
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
alla alla bende tv de ghosting oluyor bi cekip atabilirmisin rica etsem tv modundaYok hocam 0 sıkıntı
alla alla bende tv de ghosting oluyor bi cekip atabilirmisin rica etsem tv modundaYok hocam 0 sıkıntı
bende hic sorun yasamadim acikcasi. ne TV modunda ne oyun modunda. kullandiginiz hdmi yada dp kablosu sorunlu olabilir mi kiSamsung G65B model monitörü TV modunda kullandığımda ghosting yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Tepki süresini standart yapSamsung G65B model monitörü TV modunda kullandığımda ghosting yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
yaptım olmuyor hocam hala aynı tv modundaTepki süresini standart yap
Hocam video cektim telefonda pek belli olmuyor ama gözle bakınca fazla rahatsız ediyor nornaml pc ile kullanınca sorun ama tv moduna gectiginde sorun oluyoNasıl bir ghosting acaba video atabilir misiniz?
Standart yaptınız mı tepki süresini?Hocam video cektim telefonda pek belli olmuyor ama gözle bakınca fazla rahatsız ediyor nornaml pc ile kullanınca sorun ama tv moduna gectiginde sorun oluyo
yaptım hocamStandart yaptınız mı tepki süresini?
Videoyu atın bi bakalım hocam.yaptım hocam
dp kablosu sorunlu olsa normal kullanımdada sorun yaratmazmı hocambende hic sorun yasamadim acikcasi. ne TV modunda ne oyun modunda. kullandiginiz hdmi yada dp kablosu sorunlu olabilir mi ki
yt de bildiginiz bi video varmı ordan acıyım atayımn hocam testi normal vvideoda belli olmuyor cünküVideoyu atın bi bakalım hocam.
Şu şekil mi hocam?dp kablosu sorunlu olsa normal kullanımdada sorun yaratmazmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yt de bildiginiz bi video varmı ordan acıyım atayımn hocam testi normal vvideoda belli olmuyor cünkü
evet hocam hatta bundan daha beterdir öle diyeyim bu tizen ile alakalı mıki bilmiyorum orda yapıyor normal kullanımda yapmıyorŞu şekil mi hocam?