Tinder'dan hiç kayıt olmadiğım halde kod geldi

nampeira

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar lütfen yardimci olur musunuz? Tinderdan dün oglen saatlerinde 6 haneli bi dogrulama kodu geldi ama ben simdiye kadar bu uyuglamaya hic kayit olmadim. Daha sonrasinda bilmedigim bir numara tarafindan whatsapptan arandigimda suphelendim ve acaba bu koda ersiebilmisler midir, numaram uzerinden hesap acilmis midir diye kontrol etmek icin tinder yukledim ve telefon numaramlangiris yapmaya calistigimda yine 6 haneli bir kod geldi ve hesabi acmak icin bir de bilmedigim bir mail hesabina giden aktivasyon kodunu da girmem gerektigi yazdi. Dolayisiyla bu mail ile benim telefon numaram uzerinden giris yapildigini dusundum. Bu durumda ne yapmam lazim? Telefon numarama nasil erisebiliyorlar? Yani nasil olur da telefonumdaki kodu alabilirler?

Telefon numarası ulaşması zor bir şey değil. Komşunda da var. İsteyen istediği yere senin numaranı yazar. Kod gelince zaten altında siz değilseniz hesabı aktifleştirmeyin yazar. Bir şey yapmana gerek yok. Sms'lerini takip ediyorlarsa tinder'dan başka problemlerin var.

Evet, ben de bundan bahsediyorum. Uygulamayi bilmiyorum ama sms kodu aktiflestirilmese nasil dogrulama saglayip bilmedigim mail uzerinden numaram kullanimda gozukebilir ki? Ne yapmam lazim bu adimda bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,623
Üyeler
189,882
Son üye
urxs
Geri