Xeaph
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
95W aşağısı genelde düşük kabul ediliyor hocam ya75W o kadar da düşük değil
zaten stoğu tükendi şimdi
95W aşağısı genelde düşük kabul ediliyor hocam ya75W o kadar da düşük değil
Yine de tam performans 5050'den daha iyi performans veriyor hocam95W aşağısı genelde düşük kabul ediliyor hocam ya
burada bu giriş seviyesi bir cihazı legion ile karşılaştırmak saçma.
Alacakların ne aldığının az çok farkında olması için söyledim zaten. Yoksa fiyatına göre idare eder. İlla legion ile kıyaslamaya da gerek yok 115W lık herhangi bir 5050 daha güçlü.5050'li cihazı tercih edebilirsin hocam sen o zaman, zorla kimse kimseye bir şey aldırmıyor bu postta
5050 LOQ daha guclu degildir tahminimceAlacakların ne aldığının az çok farkında olması için söyledim zaten. Yoksa fiyatına göre idare eder. İlla legion ile kıyaslamaya da gerek yok 115W lık herhangi bir 5050 daha güçlü.
biraz agresif çıktım kusuruma bakmayın fakat ama fırsatlardaki konuları baltalamaya çalışan çok insan varAlacakların ne aldığının az çok farkında olması için söyledim zaten. Yoksa fiyatına göre idare eder. İlla legion ile kıyaslamaya da gerek yok 115W lık herhangi bir 5050 daha güçlü.
Bu cihazın gücünü şöyle özetliyim. 140W 4050 ile timespy da 8900 skor alıyordum. Bu cihaz 9600 alabilmiş. Yine de fiyatına göre fena değil.5050 LOQ daha guclu degildir tahminimce
gercek de stoklar bittibu sitesi gerçek mi
Hocam nasıl yakaladın bu fırsatı, yani nasıl arayıp da buldun, ciddi soruyorum. Asusun sitesine bakmak kimin aklına gelirLAPTOP ALACAKLAR HEMEN ALSIN AŞIRI İYİ FİYAT
İlk üyelik indirimini de alırsanız 43.179 TL'ye geliyor.
Alıntıyı görüntüle
5060 için düşük bir watt75W o kadar da düşük değil
Hocam stok tekrar gelirmiki gün içindeLAPTOP ALACAKLAR HEMEN ALSIN AŞIRI İYİ FİYAT
İlk üyelik indirimini de alırsanız 43.179 TL'ye geliyor.
Alıntıyı görüntüle
gelse bu fiyata gelmezHocam stok tekrar gelirmiki gün içinde
Ya aga zorla aldirmiyorda birazda bilincli olmak lazim.inceleme yok core 5 islemci isinma vs sorun olacaktir sogutma yeterli degilse.Ekran kartini saymiyorum bile kac fps alcani dusunuyosun herkes super mario oynamiyo sonucta.45 ntcs ekranda ayri bi dava 42k para verip gozlerin kanaya kanaya oynamayi kimse bana makul gosteremez.Fiyat boyle bi cőp olmaliki bu cöp urune degsin...33 lerde nolcakki der alirsin 40k larda taksitle 50k lik duzgun cihaz kovalarsin.5050'li cihazı tercih edebilirsin hocam sen o zaman, zorla kimse kimseye bir şey aldırmıyor bu postta